Garanti Bankası'ndan harcamalarınıza özel tam 1500 TL değerinde akaryakıt hediye!

Ekim ayının sonuna kadar devam ediyor! Garanti Bankası tarafından 1500 TL değerindeki akaryakıtın hediye edileceği öğrenildi.
Garanti Bankası'ndan harcamalarınıza özel tam 1500 TL değerinde akaryakıt hediye!

Garanti Bankası müşterilerine özel kampanyayı duyurdu! Yapılan son kart kampanyası ile birlikte aracına kasko yaptıran müşterilerine özel 1500 TL akaryakıt desteğinin verileceği öğrenildi.

BANKADAN 1500 TL DEĞERİNDE AKARYAKIT HEDİYE!

Son dönemde akaryakıt fiyatlarının da artması ile birlikte bankalar tarafından da kampanyalarına akaryakıt hediyeleri ekleyerek müşterini memnun etmeye başladı. Bu çerçevede Garanti Bankası tarafından yapılan son açıklama ile birlikte müşterilerine tam olarak 1500 TL akaryakıt desteğinin hediye edileceği öğrenildi. Başvuru hakkında gerekli olan tüm detaylar açıklandı.

screenshot-3.png

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Garanti Bankası tarafından müşterilere verilecek akaryakıt çeki hakkında yapılan açıklamalarda kampanya detayları şu şekildeydi;

  • Kampanya Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden satın alınan Kazançlı Kasko poliçeleri için geçerlidir.
  • Kazançlı Kasko sigortası, Eureko Sigorta A.Ş. tarafından sunulmaktadır.
  • Eureko Sigorta’dan ilk kez kasko sigortası yapılması gereklidir. Eureko Sigorta’nın yenileme müşterileri kampanya kapsamına dahil değildir.
  • Kampanya sadece bireysel kullanım amaçlı araçlar için geçerli olup ticari faaliyette olan hususi ya da ticari araçlar, filo poliçeler kapsam dışındadır.
  • Kampanyadan tüzel kişiler faydalanamaz.
  • Kampanya dönemi boyunca ilk kez kazançlı kasko ürünü satın alan bireysel müşteriler 1.500 TL değerinde Petrol Ofisi benzin çeki almaya hak kazanacaktır.
  • Petrol Ofisi akaryakıt çeki kampanyası kapsamında kazanılan 1.500 TL değerinde benzin çeki tüm Petrol Ofisi istasyonlarında geçerlidir. Hediye benzin çekinin tek seferde kullanılma zorunluluğu yoktur. Müşteri isterse çekini parça parça kullanabilir.
  • Kazanılan hediye çeki kodları petrol ofisi mobil uygulaması üzerinden referans kodu ekle alanından eklenerek kullanılacaktır. Bu alan üzerinden kod ekledikten sonra kod kullanılmak istendiğinde petrol ofisi istasyonlarındaki temsilciye mobil uygulamada kayıtlı cep telefonu numarası verilmesi yeterli olacaktır.
  • Aynı kişi, farklı araçları için birden çok poliçe alması durumunda satın aldığı her poliçe için kampanyadan faydalanabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yukarıda verilen kart kampanyasına başvuru yapmak isteyen kişilerin 1 Ekim – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Poliçe tanziminin (üretim) belirtilen kampanya süresi içinde yapılmış olması gerekmektedir. Bu sayede verilen 1500 TL'lik akaryakıt çekini kullanabilecektir.

Haber Editörü