Ankara'da 217 konutluk Beytepe 1923 projesinde ev fiyatları ne kadar?

Ankara’nın merak edilen konut projelerinden olan Beytepe 1923 hakkında merak edilen bazı konular araştırılıyor. Beytepe 1923 konut projesi nerede yapılıyor, konut teslimleri ne zaman, konut fiyatları ne kadar?
Ankara'da 217 konutluk Beytepe 1923 projesinde ev fiyatları ne kadar?

Ankara’da öne çıkan bazı konut projeleri hakkında yoğun bir şekilde araştırma yapılıyor. Beytepe 1923 konut projesi de bunlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Beytepe 1923 konut projesinde son durum ne? Proje ne zaman tamamlanacak? Projenin özellikleri neler? Konut fiyatları belli oldu mu?

BEYTEPE 1923 KONUT PROJESİ NEREDE?

Ankara’nın merkezi konumdaki ilçesi olan Çankaya’da Beytepe bölgesinde inşa edilen konut projesi olan Beytepe 1923 lokasyonu itibariyle dikkat çekiyor. Ankara’nın prestijli bölgelerinden Beytepe Bulvarı’nda bulunan bu konut projesi inşaat aşamasında ilgi toplamayı başardı. Merkezi özelliği nedeniyle projedeki konutlara şimdiden yüksek talep gösteriliyor.

KAÇ KONUT İNŞA EDİLECEK?

Beytepe 1923 konut projesi Oğuzata Mimarlık Mühendislik tarafından inşa ediliyor. Projede şu anda inşaat aşaması devam ediyor. İnşaat planlamasında herhangi bir aksama yaşanmazken konutların 2023yılının 2. çeyreğinde tamamlanıp teslim edilmesi planlanıyor. Proje kapsamında 217 adet konut inşa edilecek. Ayrıca proje kapsamında ticari üniteler de yapılıyor. Açık AVM konseptinde tasarlanan projede 56 adet cadde mağazası ve 26 adet teras mağazası yer alıyor. 18 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Beytepe 1923 bulunduğu yerin ticaret merkezi olmaya da aday.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Beytepe 1923 konut projesi kapsamında 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 gibi konut tipleri inşa ediliyor. Bu konutların fiyatlarının ne kadar olduğunu projenin satış ofisinden öğrenmek mümkün. Ancak Temmuz ayında yapılan güncellemede fiyatlar 4 Milyon 450 Bin TL ile 8 Milyon 850 Bin TL arasında değiştiği görülüyor. farklı daire tiplerine göre farklı fiyatlamalar yapılıyor. 2+1 daireler iki ayrı tipte inşa ediliyor. Bundan dolayı fiyat farkları oluşabiliyor.