Hemen Tapu, 2021 Teslim Konut Projesi! Referans Ankara 0.99 Faiz Oranı İle Ev Sahibi Yapıyor

Konut kredisi çekmeden taksitle ev sahibi olmak isteyenlere Ankara konut projeleri arasında yer alan Referans Ankara cazip seçenek sundu. 2021 teslim Ankara konut projeleri!
Hemen Tapu, 2021 Teslim Konut Projesi! Referans Ankara 0.99 Faiz Oranı İle Ev Sahibi Yapıyor

Konut kredisi faiz oranları giderek yükselmeye devam ederken markalı konut projeleri için yeni kampanyalar devreye alındı. Konut kredisi çekmeden taksitle ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak başlatılan kampanya kapsamında Referans Ankara konut projesinde 0.99 vade oranı ile taksitle ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Ankara'nın değeri her geçen gün yükselen popüler bölgeleri arasında gösterilen Eryaman'da yer alan konut projesinde son kalan daireler için hem indirimli cazip fiyatlar hem de taksit imkanı sunulmuş oldu. Üstelik proje hemen tapu teslim, 2021 teslimli olarak satışa sunuldu.

ERYAMAN'IN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ OLACAK!

9 blokta yer alacak toplam 2 bin 104 konuttan oluşan dev proje aynı zamanda Eryaman konut projeleri arasında ki en büyük proje olması ile dikkat çekiyor. Şehrin çekim noktasında yer alan pek çok önemli merkeze yakın olması ile lokasyon avantajı da sunan proje hem yatırımlık hem de oturum amaçlı konut almak isteyen kişilere hitap ediyor.

Hemen Tapu, 2021 Teslim Konut Projesi! Referans Ankara 0.99 Faiz Oranı İle Ev Sahibi Yapıyor

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup ortaklığı ile hayata geçirilen projede 1+1 daire, 2+1 daire, 3+1 daire ve 4+1 tipinde üretim yapılırken elde kalan son 3+1 daire tipinde üretilen 20 adet konut için cazip seçenekler sunuldu.

729 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan konutlar için isteyen kişilere 120 ay vade ve 0,99 faiz oranı ile taksitle ev sahibi olma fırsatı tanındı. Proje hakkında detaylı bilgi firmanın satış ofisi üzerinden veriliyor.