KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler Kura Çekimi Tarihi Ne Zaman? Tuzla Çekiliş 2022

İstanbul'da ucuz ev sahibi olmak isteyenler için sosyal konut projeleri üreten KİPTAŞ, Tuzla Aydınlıkevler konut projesi için beklenen kura tarihi açıklandı.
KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler Kura Çekimi Tarihi Ne Zaman? Tuzla Çekiliş 2022

KİPTAŞ Tuzla çekiliş tarihi açıklandı. KİPTAŞ resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada rekor sayıda başvuru alan projede hak sahiplerinin belirleneceği kura tarihi ilan edildi.

İstanbul'da yükselen ev fiyatları nedeni ile dar gelirli aileler ev sahibi olmakta zorlanırken özellikle de asgari ücretli çalışanlar 1 milyon lirayı aşan ortalama konut fiyatı nedeni ile satılık ev ilanlarına bakamaz hale gelmişti. Süreçte TOKİ ve KİPTAŞ gibi sosyal konut projeleri yakından takip edilmeye başlanırken bu projelerden biri de KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler projesi olarak öne çıkmıştı.

KİPTAŞ TUZLA ÇEKİLİŞ! AYDINLIKEVLER ÇEKİLİŞ TARİHİ NE ZAMAN 2022?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Tuzla Aydınlıkevler konut projesi için hatırlanacağı üzere 13 Aralık tarihinde başlayan ön başvuru süreci 28 Aralık tarihinde sona ermişti. Rekor sayıda başvuru alan projede gözler kura çekimine çevrilmişti.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler Kura Çekimi Tarihi Ne Zaman? Tuzla Çekiliş 2022

KİPTAŞ tarafından resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada kura çekimi tarihi "KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler hak sahibi belirleme kura çekilişimiz İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile noter huzurunda gerçekleşecek. Kırmızı daire Kura çekilişimizi sosyal medya hesaplarımızdan canlı takip edebilirsiniz" denilerek 13 Ocak tarihi olarak duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılacağı kura çekimi saat 11:00'de başlayacak ve çekilişi tüm başvuru sahiplerinin izleyebilmesi için KİPTAŞ You Tube, Facebook ve Twitter resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayımlanacak.