THY Emlak Konut Arnavutköy projesi ödeme planı belli oldu!

Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan konut projesi hakkında ödeme planları netleşti.
THY Emlak Konut Arnavutköy projesi ödeme planı belli oldu!

İstanbul Havalimanı'na yakınlığı ile duyurulan Emlak Konut Arnavutköy projesinin başvurularının tamamlanmasının ardından kura tarihleri ve ödeme planı gibi detaylar merak konusu olmuştu. Durum bu şekilde olunca da Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan bu evlerin hem ödeme planı noktasında hem de kura tarihlerinin açıklandığı öğrenildi.

2 Haziran 2023 tarihinde tamamlanan başvuru sürecinin ardından evlerden faydalanma hakkını elde edecek olan kişiler için yapılan açıklamalara göre 1+1 2+1 ve 3+1 daireler için kura sürecinin de başlatılacağı ifade edildi. Kura tarihleri arasında bilgiler gelirken başvuru yapan kişiler için ödeme planı da yayımlandı.

THY EMLAK KONUT KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

İstanbul'da yaşayan ve sıfır evler için başvuru yapan binlerce kişi tarafından en çok merak edilen konular arasında kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı olmuştu. Türk Hava Yolları tarafından konu ile ilgili net bir açıklama gelmese de kuraların 15 Haziran tarihinden itibaren çekilmeye başlanacağının planlandığı ifade edildi.

THY EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY PROJESİ ÖDEME PLANI!

Başvuru yapan ve kurada ismi çıkabilecek olan kişiler tarafından merak edilen konuların ilk sırasında ise yine ödeme planı yer aldı. Evin en büyük avantajlarından biri de her türlü ihtiyaç alanına, (hastane, okul, eczane vb.) yakın olması olarak bilinirken bu evlere sahip olmak isteyen kişiler için ödeme olanında 120 ay vade ve yüzde 20 peşinat ile sunulacağı ifade edilirken 1+1 daire için 7.500 lira, 2+1 daire için 10.000, 3+1 daire için ise 15.000 lira aylık ödeme periyodlarının belirlendiği öğrenildi.