11.11 Alışverişlerine 0 Sıfır Faizli Kredi! Vakıfbank Veriyor 6 Ay Vade Sağlıyor

n11 tarafından başlatılan kampanyalardan yararlanmak isteyenlere Vakıfbank 5.000 TL faizsiz kredi veriyor. Kredi kullanacaklar için 12 ay vadeli ödeme planı oluşturuluyor.
11.11 Alışverişlerine 0 Sıfır Faizli Kredi! Vakıfbank Veriyor 6 Ay Vade Sağlıyor

n11 tarafından başlatılan kampanya kapsamında alışveriş yapmak isteyenlere 5.000 TL limit tanımlanıyor.

Müşteriler alışverişlerini yaptıktan sonra ödemelerini Vakıfbank kredisi ile yapıyorlar. 5.000 TL limite kadar kullanılacak kredide ise faiz bulunmuyor. Ödemeler 112 ay vadeli ve eşit taksitli yapılacak.

11.11 KAMPANYALARI BAŞLADI

n11 tarafından başlatılan kampanyalar kapsamında müşterilere çok özel olanaklar sunuluyor. Kadın ve erkek giyim, aksesuar ile teknolojik ürünlerin başta olduğu kampanyalarda yüzde 50'ye varan indirimler var.

Bunun dışında ev eşyası, dekorasyon, mobilya, hobi, aksesuartlar, otomotiv ürünleri, süpermarket alışverişleri için de çok yüksek oranlara çıkan indirimler mevcut.

KAMPANYALI ÜRÜNLERE KREDİ

İlan edilen kampanyalı ürünlerden kullanmak isteyen ancak nakit parası olmayanlar için kredi desteği sağlanıyor. Ürün alışverişi sırasında sağlanan kredilerin çok temel özellikleri bulunuyor.

n11 kampanyalarında geçerli kredi limiti Vakıfbank için 5.000 TL

Kredi geri ödemeleri 6 ay vadeli olacak.

Geri ödemelerde herhangi ek masraf ve faiz olmayacak.

Müşteriler kullandıkları kredi tutarını geri ödeyecekler.

11.11 Alışverişlerine 0 Sıfır Faizli Kredi! Vakıfbank Veriyor 6 Ay Vade Sağlıyor

KREDİ KULLANIMI İÇİN

N11 ile İş Bankası arasında imzalanan anlaşma kapsamında, n11'den yapılacak alışverişlerde kişilerin kredilerinin uygun olması durumunda özel bir kredi paketi sunulacak. Kredi kullanımları online alışveriş aşamasında olacak.

Müşteriler alacakları ürünleri online olarak n11 sepetlerine ekleyecekler. Ürünleri sepetlerine ekleyen müşteriler daha sonra ödeme aşamasına gelecekler. Ödeme aşamasında Vakıfbank kredisi ile öde seçeneği ile kredi başvurusu oluşturulacak.

Kredi başvurlarının onaylanması durumunda ödeme yapılacak ve müşteriler daha sonra kullandıkları krediyi Vakıfbank'a ay ay ödeyecekler.

30.000 TL'YE KADAR KREDİ KULLANIMI DA MÜMKÜN

Vakıfbank'ın online dijital kredisi ile 30.000 TL kredi kullanımı mümkün. Ancak bu kredilerde aylık faiz oranı banka tarafından belirlenir. Ayrıca ödemeler için 36 ay vade sağlanır.