1143 TL'yi Her Ay Kiraya Değil Kendi Evinize Ödeyin! TOKİ 3+1 Daire Satıyor

TOKİ Başkanlığı'nın 30 Eylül'de başvuruları sona erecek konut satışlarında 1143 TL taksitle 3+1 daireler satışa çıkarıldı. Vatandaşlar kurasız konut alabilecekler.
1143 TL'yi Her Ay Kiraya Değil Kendi Evinize Ödeyin! TOKİ 3+1 Daire Satıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın kurasız konut satış listesinde yer alan 14 daire için çok uygun ödeme yöntemleri belirlendi. Müşteriler aylık kira öder gibi kendi evlerinin taksitlerini ödeyebilecekler.

TOKİ'DEN KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

TOKİ Başkanlığı'nca ilan edilen kurasız konut satış listesinde çoğunluk 2+1 dairelerden oluşuyor. 3+1 daire satışı yapılan illerden birisi de Kırşehir olarak duyuruldu. Kurum ilde yer alan TOKİ projesinden 14 adet konut satışı olacağını vurguladığı duyurusunda, başvuruların nasıl yapılacağını açıkladı.

3+1 konut satışları için bilgi veren kurum "Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 14 adet konut;ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 25 Mayıs 2021 - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacaktır." açıklamasında bulundu.

KONUT ÖZELLİKLERİ

TOKİ, Kırşehir'de yer alan projeden toplam 14 dairenin satılacağını duyurdu. Satış listesinde yer alan konutların tamamı eşit büyüklükte. Toplam 130 metrekare büyüklükte olan daireler net olarak 97.5 metrekare. Konutlar için belirlenen en düşük fiyat 257 bin TL olurken en yüksek rakam yaklaşık 301 bin TL oldu.

Konut için ödeme seçeneklerini açıklayan TOKİ, isteyenlerin yüzde 10 isteyenlerin ise yüzde 20 peşinat ödemesi yaparak ev alabileceklerini duyurdu. 120 ay ile 180 ay vade olanağı sunan TOKİ Başkanlığı'nın sunduğu en düşük taksitli ödeme planında aylık taksit tutarı 1143 TL olarak açıklandı.

1143 TL'yi Her Ay Kiraya Değil Kendi Evinize Ödeyin! TOKİ 3+1 Daire Satıyor

TOKİ Başkanlığı'nın satışa çıkardığı konutlar almak isteyenler başvurularını projenin yer aldığı şehirde ki Halk Bankası şubelerinden yapacaklar. İlk başvuruda bulunanlar istedikleri konutları seçme hakkına sahip olacaklar.