1.250 TL Taksitle Hemen 30 Bin TL İhtiyaç Kredisi Çekme Fırsatı İş Bankası'nda!

İş Bankası tarafından müşterilere sağlanan ihtiyaç kredisi imkanlarına dair maliyet araştırmaları yoğunlaştı. İş Bankası hangi maliyetlerle müşterilerine ihtiyaç kredisi veriyor?
1.250 TL Taksitle Hemen 30 Bin TL İhtiyaç Kredisi Çekme Fırsatı İş Bankası'nda!

Türkiye'de nakit problemi içerisinde kalan vatandaşlar oldukça yüksek bir sayıya ulaştılar. Bundan dolayı da bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına dair arayışlar hız kazandı. İnsanlar farklı parametreleri dikkate alarak ihtiyaç kredisi kullanacakları bankaları tespit ediyorlar. Yoğun bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu alan bankalardan birisi de İş Bankası oldu. İş Bankası hangi maliyetlerle ihtiyaç kredisi veriyor? İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasının koşulları nelerdir?

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ŞARTLARI NELERDİR?

İş Bankası nakit sıkışıklığı içerisinde kalan müşterilere nakit desteği vermek amacıyla düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasının şartlarını açıkladı. Müşteriler İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak istediklerinde belirli koşullara tabi oluyorlar. Bu koşullarla altı çizilen sınırlar içerisinde müşterilere İş Bankası tarafından ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. İş Bankası'ndan kullanılacak olan ihtiyaç kredisinin en cazip tarafı ise bu kredilerin çok hızlı bir şekilde onay alması oluyor.

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak için başvuru yapan müşterilere belirli sınırlar içerisinde nakit desteği veriliyor. 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri için müşteriler 36 aya kadar vade imkanından yararlanıyorlar. 50 bin TL'nin üzerinde tutarlara ihtiyacı olan İş Bankası müşterilerine ise 24 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Bu 24 ay vade imkanından yararlandırma konusunda karar ise BDDK'nın uygulamalarından kaynaklanıyor.

İş Bankası ihtiyaç kredisi verirken müşterilerinin ödeyemeyecekleri kredileri çekmemeleri için çok sayıda kolaylığı da sağlıyor. Müşterilerin sağlıklı bir kredi geri ödemesi gerçekleştirebilmesi için tüm detaylar İş Bankası tarafından düşünülüyor. Müşteriler kolay bir şekilde kredi geri ödemesi yapabilsin diye İş Bankası tarafından ödeme planı seçebilme imkanı sunuluyor. Bütçelerine ve gelir akışlarına göre kendilerine uygun bir ödeme planı seçen müşteriler kredi borçlarını herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyebiliyorlar.

1.250 TL TAKSİTLE İŞ BANKASI NE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR?

1.250 TL Taksitle Hemen 30 Bin TL İhtiyaç Kredisi Çekme Fırsatı İş Bankası'nda!

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilere aylık yüzde 2,10 faiz uygulandığı bildirildi. 36 ay vadeli ihtiyaç kredilerilerinde aylık 1.250 TL kredi taksit ödemesi yapılarak İş Bankası'ndan 29.354 TL ihtiyaç kredisi çekiliyor. Bu şekilde kullanılan ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 45 Bin TL oluyor.