125.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 2+1, 3+1 ve 4+1 Manzaralı, Ara Kat Kelepir Daireler!

Bankalar tarafından vatandaşlara uygun fiyatla konut satışı yapılmaya devam ediliyor. Düşük fiyatla ev sahibi olma imkanı vatandaşlara veriliyor. İşte gelen en son kelepir konut satışı bilgileri...
125.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 2+1, 3+1 ve 4+1 Manzaralı, Ara Kat Kelepir Daireler!

Bankalar tarafından satışa konulan icralık dairelere ilişkin haberlerimiz son hız devam ediyor. Bugün sizlere Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından satışa çıkarılan icralık daireleri sunuyor olacağız. Siz de 125.000 TL’den başlayan fiyatlarla manzaralı, ara kat daire satın almak istiyorsanız bu haber tam size göre.

Albaraka Türk, bireysel ve ticari müşterilerinden teminat olarak aldığı konutları satışa çıkarmaya devam ediyor. Bugüne kadar çok sayıda icralık daireyi satışa koyan Albaraka Türk, portföyüne yeni daireler ekledi. Siz de ev alma düşüncesindeyseniz icralık olduğu için daha uygun fiyatlarla satışa konulan bu dairelere bakmadan son kararınızı vermeyin.

İcralık Dairelerde Uygun Fiyat Garantisi

Tıpkı diğer bankalar gibi Albaraka Türk Katılım Bankası da portföyünde bulunan daireleri bir an önce satmaya niyetli. Bilindiği gibi icralık daireler, bankalar için çeşitli külfetler oluşturmakta. Bu da evlerin daha hızlı satılabilmesi adına fiyatların dip noktalara çekildiği anlamına geliyor. Bulunduğunuz şehirde satılık bir daire varsa teklifinizi hemen ileterek satın alma işlemlerine başlayabiliyorsunuz. Ayrıca bu evlerin çoğu kişi tarafından bilinmemesi de istediğiniz eve daha çabuk ulaşabilmenizi sağlıyor.

Albaraka Türk, icralık konutları kendi iştiraki aracılığı ile satmakta. Aşağıda yer alan iletişim bilgilerini kullanarak banka yetkilileriyle iletişime geçebiliyor ve satıştaki bir gayrimenkul için teklifinizi iletebiliyorsunuz. Size sunacağımız Albaraka gayrimenkul satış sayfası linkini kullanarak konutların detayına göz atabileceksiniz. Daha sonra beğendiğiniz konutun adres ve satış bilgilerini not alarak banka ile iletişime geçebilirsiniz.

125.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 2+1, 3+1 ve 4+1 Manzaralı, Ara Kat Kelepir Daireler!

Albaraka Türk gayrimenkul satışı için Albaraka Türk Katılım Bankası şubeleri üzerinden iletişim kurabilirsiniz.
Albaraka’nın satışa koyduğu icralık gayrimenkullere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Banka ile iletişim kurarak aracı komisyonu ödemeden hayal ettiğiniz eve ulaşabileceksiniz. Ayrıca söz konusu dairelerin bilgileri banka tarafından saklandığı için ekspertiz ücreti gibi ek ücretler de ödemeyeceksiniz. Kredi kullanarak bu gayrimenkullerden birini almak isterseniz size uygun oranlarla Albaraka Türk’ten faizsiz konut kredisi de kullanabilirsiniz. Gayrimenkul satış servisi, kredi talebinizin olması halinde sizi en uygun şubeye yönlendirecek ve işlemlerinizin bir an önce sonuçlandırılması adına gereken her türlü desteği sunacaktır.