1453 m2 Arsa Üzerine Kurulu Bahçeli Lojman 215 Bin 100 TL'ye Satılacak

Bursa bulunan ve mülkiyeti OGM'ye ait olan bahçeli lojman 210 bin 100 TL muhammen bedel ile satışa çıkarılacak. Konut satışı için başvurular başlamış durumda.
1453 m2 Arsa Üzerine Kurulu Bahçeli Lojman 215 Bin 100 TL'ye Satılacak

Kamu kurumlarının lojman satış duyurularına Bursa'da bulunan bir bahçeli lojman dahil oldu. Mülkiyet Orman Genel Müdürlüğü'ne ait olan bahçeli lojman için ihale düzenleneceği ilan edildi. Başvuruda bulunarak ev almak isteyecekler için hem konut özellikleri hemde satış detayları paylaşıldı. Lojman almak isteyenler için Milli Emlak Müdürlüğü'nün duyurusu haberimizde.

KAMUDAN SATILIK 1453 M2 BÜYÜKLÜKTE BAHÇELİ LOJMAN

Konut satışları için ilan edilen duyuruda, dairenin Bursa ili Mustafakemalpaşa İlçesi Sincansarnış Mahallesinde bulunduğu duyuruldu. Toplam büyüklüü 1453 metrekare olan arsa üzerine kurulu yapının niteliği hakkında "Bahçeli Kargir Lojman, Depo ve Arsası" açıklaması yapıldı. Konutun satışına ilişkin ilan edilen tabloda şu bilgiler yer aldı.

1453 m2 Arsa Üzerine Kurulu Bahçeli Lojman 215 Bin 100 TL'ye Satılacak

Kurum tablonun ardından ihale işlemleri hakkında bilgi verdi İhalenin ne zaman ve hangi usulle düzenleneceğini kamuoyu ile paylaşan Mustafakemalpaşa Milli Emlak Şefliği "Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazın Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Makam Odasında belirtilen tarih ve saatte 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satış ihalesi yapılacaktır" açıklamasında bulundu.

Söz konusu satış için başvuruda bulunacak olan ihale tarhi olan 8 Şubat gününe kadar başvurularını yapacaklar. Başvuru işlemleri için Mustafakemalpaşa Milli Emlak Şefliğince bildirilen evrakların teslimi gerekiyor.

Evrak teslimi öncesinde kurumun belirlemiş olduğu 21.500 TL'lik geçici teminat bedeli ödenecek. Bu ödemenin yapıldığı makbuza İkametgâh belgesi ile Nüfus Cüzdanı Örneği, varsa noter tasdikli vekâletname eklenerek şahsen başvuru yapılacak.