15.000 TL için İhtiyaç Kredisi Faizleri! Garanti BBVA, Enpara, Denizbank, TEB

15.000 lira ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler için yıllık maliyet tutarı yüzde kaç oldu? Kredi ihtiyacı olanlar için güncel listeler Emlak365'te.
15.000 TL için İhtiyaç Kredisi Faizleri! Garanti BBVA, Enpara, Denizbank, TEB

Okulların açılmasına az kalması, yeni dönem kırtasiye masrafları, okul ihtiyaçları, ulaşım ve benzeri ek giderler için kredi kullanmayı planlar en düşük maliyet orannı bulmak için çaba harcıyorlar. Bankalar faiz oranlarını sürekli yenilerken bazı ek kampanyalarda duyuruluyor. Bu dönemde kredi kullanacaklar için sunulan kredi paketlerini sizler için derledik.

BANKALARIN GÜNCEL KREDİ PAKETLERİ

Garanti Bankası müşterilerine diğer bankaların sunduğu faiz oranlarından daha yüksek bir maliyetle kredi veriyor. En düşük ihtiyaç kredisi faiz oranının yüzde 1.35 ile yüzde 1.39 olduğu dönemde banka aylık yüzde 1.86 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi olanağı sunuyor. Garanti BBVA tarafından sağlanan kredide ytüksek limit ve farklı ödeme planları ön plana çıkıyor.

QNB Finansbank ise en düşük kredi faiz oranlarından birine sahip. Banka kredi puanı yüksek olan müşterilerine yzüde 1.39 faizle 70.000 TL'ye kadar kredi sağlayabileceğini bildirdi.

İNG Bank özel şartları da olsa en düşük faiz oranına sahip banka. Yüzde 1.35 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sağlayan İNG Bank 50.000 TL limit sağlayacağını bildirdi.

Dijtal bankacılık platformu olan Enpara'da müşterilerine yüzde 1.59 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sağlıyor. Özel kampanyalar sunan Enpara müşterilerinin aylık kazançlarına göre özel limit belirliyor.

Kredi faiz oranlarında indirime giden bankalardan olan TEB ise faiz oranlarını yüzde 1.59 seviyesinden yüzde 1.45 bandına çekti. Müşterilerine 30.000 TL'ye kadar hızlı kredi sağlayan TEB talep edilmesi durumunda şubelerden daha yüksek limitlerle kredi olanağı sunuyor.

15.000 TL KREDİ ÇEKERSEM HANGİ BANKAA NE KADAR ÖDERİM?

15.000 TL için İhtiyaç Kredisi Faizleri! Garanti BBVA, Enpara, Denizbank, TEB

Okul öncesi dönemde çocuğu olan aileler ile farklı nedenlerden dolayı kredi kullanacak olan vatandaşlara kredi maliyet tablosunu çıkardık. 15.000 TL ihtiyaç kredisi kullanımına uygulanan faiz oranı ve 36 ay vadeli ödeme planları yukarıda yer alan tabloda ki gibi olacak.

Devlet bankalarından ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için sunulan oranlar ise yükselmiş durumunda. Vakıfbank Ağustos ayının ikinci yarısında en düşük faiz oranına sahip kamu bankası konumunda. Ziraat Bankası ve Halkbank ise aynı faiz oranıyla kredi sağlıyorlar. Vakıfbank'ın ihtyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.55 olurken diğer iki banka yüzde 1.63 faizle kredi veriyorlar.