15.000 TL'lik Emlak Katılım Bankası İhtiyaç Finansmanı 36 Ay Vadeli Ödeme Planı

Emlak Katılım Bankası'ndan finansman kullanarak ihtiyaçlarını gidermek isteyenler için bankanın ilan ettiği güncel oranlar ve aylık ödeme plan tablosu. Şubat ortası oranlarıyla.
15.000 TL'lik Emlak Katılım Bankası İhtiyaç Finansmanı 36 Ay Vadeli Ödeme Planı

Emlak Katılım Bankası müşterilerinin ihtiyaçlarını katılım bankacılığı esaslarına uygun olarak karşılıyor. Müşterilerin bireysel ihtiyaçları için uzun vadeli finansman sağlayan banka, kullanım alanlarına göre süreci belirliyor. Şubat ortasında Emlak Katılım Bankası'ndna finansman kullanarak ihtiyaçlarını gidermek isteyenler için bizlerde bankanın sunduğu finansman türlerini aktarıyoruz.

EMLAK KATILIM BANKASI İHTİYAÇ FİNANSMANI

Katılım bankacılığı kapsamında müşterilerinin taleplerine göre finansman sağlayan Emlak Katılım Bankası; ihtiyaç alanına göre finansman özellikleri sunuyor. Bankanın resmi sitesinden ilan edilen bilgilere göre müşterilerin finansman kullanabileceleri alanlar şöyle;

1-) Eğitim Tüketici Finansmanı: Banka öğrencilerin eğitim masrafları için uzun vadeli ödeme planıyla sunduğu finansman türüdür. Anaokulu, özel okul, kolej, üniversite, dil eğitimi gibi hizmet ücretleri için geçerlidir.

2-) Ev/Ofis Gereçleri Tüketici Finansmanı: Bu finansman müşterilerin mobilya, eşya, aksesuar alımları kapsamında sağlanır.

3-) Ev/Ofis Tadilat Finansmanı: Vatandaşlar bulundukları yaşadıkları ev ofis için tadilat yaptırmayı düşünürlerse Emlak Katılım Bankası bu tüketici finansmanı ile aracılık eder.

4-) Hac Umre Tüketici Finansmanı: Müşsterilerin Hac veya Umre ziyaretleri için gerekli olan ücreti karşılayan finansmandır.

5-) Sağlık Finansmanı: Müşteriler bu finansman ile diş kliniği, saç ekim merkezi veya diğer hastane masrafları için finansman kullanabilirler.

Diğer Finansmanlar

Emlak Katılım Bankası listede yer alan finansman dışında ayrıca; güneş enerjisi, güneş panelleri, rüzgâr tribünleri, su kuyusu, hidrofor vb. sistemler için Çevreci Finansman, konutlarına doğalgaz sistemini kurmak isteyen müşterilere Doğalgaz Dönüşüm Finansmanı, öğrencilerin yurt ihtiyaçları için Yurt Hizmeti Finansmanı, televizyon, kamera, fotoğraf makinesi oyun konsolu gibi alışverişlerde geçerli Teknoloji Finansmanı, bilgisayar alımlarına özel Bilgisayar Finansmanı ve son olarak Tablet ve Cep Telefonu Finansmanı sağlar.

EMLAK KATILIM BANKASI FİNANSMANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Müşteriler Emlak Katılım Bankası'nın sağladığı finanmsan ürünlerine başvuru yapmak istediklerinde, bu işlemlerini banka şubelerinden yapacaklar. Kendi şehirlerinde hizmet veren Emlak Katılım Bankası şubelerine gidecek olan vatandaşlar yukarıda liste halinde belirlenen alanların hangisinden finansman kullanmak istiyorlarsa başvurularını şahsen yapacaklar.

15.000 TL İÇİN ÖDEME PLANI

15.000 TL'lik Emlak Katılım Bankası İhtiyaç Finansmanı 36 Ay Vadeli Ödeme Planı

Emlak Katılım Bankası'ndan 15 bin TL ihtiyaç finansmanı kullanacak olan müşteriler 36 ay vadeli ödemelerini yukarıda yer alan tabloya göre yapacaklar.