17.000 Bin TL'den 150.000 TL'ye 2. El Araçlar! Ticaret Bakanlığı Kasım'da Hepsini Satacak

Ticaret Bakanlığı'nın Kasım ayı ikinci el araç satış ihaleleri yayımlandı. Listede farklı marka ve modelde ikinci el araçlar yer alırken fiyatlar çok düşük seviyelerden başlıyor.
17.000 Bin TL'den 150.000 TL'ye 2. El Araçlar! Ticaret Bakanlığı Kasım'da Hepsini Satacak

Araba almak isteyenler için Kasım 2021 Ticaret Bakanlığı araç satış ilanları yayımlandı. e-İhale ile alınabilecek olan araçlar arasında çok farklı ve modelde arabalar bulunuyor. Ticaret Bakanlığı'ndan araç almak isteyenler güncel liste.

TİCARET BAKANLIĞI KASIM 2021 2. EL ARAÇ İHALE İLANLARI

Türkiye'nin farklı noktalarında yer alan birimlerde bulunan araçları almak isteyenler için Ticaret Bakanlığı internet üzerinden ihale düzenler.

Araçlar için en yüksek teklifi verenler alım hakkı elde ederler. Bakanlığın resmi sitesinden ulaşılabilecek e-İhale ilanlarında araçlara verilebilecek fiyatlarda gösterilir. Bu kapsamda vatandaşlar alacakları araç için son ana kadar bekleyebilirler.

Almadan Önce Görme Hakkı

İnternet üzerinden bakanlığı yayımlanan ihale ilanlarından araç beğenen aracı görme hakkına da sahipler.

İhale ilanlarında Ticaret Bakanlığı aracın bulunduğu ili, ilçeyi ve otoparkı bildirir. Vatandaşlar mesai saatleri içerisinde aracın bulunduğu otoparka giderek aracı istedikleri gibi incelleyebilirler.

UCUZA HASARLI ARAÇLAR DA SATILIYOR

Ticaret Bakanlığı ikinci el araç satış ijhale ilanlarına hasarlı araçlar da bulunuyor. Kaza geçirmiş veya farklı sorunları olan araçlar da belli bir fiyat ile ihaleye sunulur. Araçları hasarlarıyla almak isteyenler internet üzerinden hasar kaydına dair raporları görüntüleyebilirler. Hasarlı araç alımları da normal araç satışları gibi ihale ile olur. Hasarlı araç alacakların bilmesi gereken nokta ise araçların taşıma ve diğer nakliye işlemleri alıcılara ait.

GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

2 Kasım ile 7 Kasım haftası için ilan edilen araç ihale sayısında güncel duyuru sayısı 148. Araba almak isteyenler için bu duyurulardan bazılarını aşağıda listeledik. Araçlar için tüm fiyat listesi Ticaret Bakanlığı e-İhale sitesinden görülebilir.

17.000 Bin TL'den 150.000 TL'ye 2. El Araçlar! Ticaret Bakanlığı Kasım'da Hepsini Satacak17.000 Bin TL'den 150.000 TL'ye 2. El Araçlar! Ticaret Bakanlığı Kasım'da Hepsini Satacak17.000 Bin TL'den 150.000 TL'ye 2. El Araçlar! Ticaret Bakanlığı Kasım'da Hepsini Satacak17.000 Bin TL'den 150.000 TL'ye 2. El Araçlar! Ticaret Bakanlığı Kasım'da Hepsini Satacak

(Listede 148 araç satış duyurusu bulunmakta olan Emlak365.com olarak bir bölümünün görselini paylaştık)

Tabloda yer aldığı hasarlı ve hasarsız araçlar için fiyatlar 17.000 TL'den başlıyor. Kendine uygun araç bulanlar bakanlığın web sitesinden ihaleye teklif verebilirler.

İHALEYE TEKLİF VERMEK İSTEYENLER

İhale ile Ticaret Bakanlığı'ndan araç almak isteyenler, Ticaret Bakanlığı web sitesi üzerinden e-ihale üyeliği oluşturacaklar. Daha sonra bakanlığın istediği talimatları yerine getirecek olan vatandaşlar ihalelere katılıp teklif verebilecekler.

e-İhale ile araç alacak olanlar işlemleri bakanlığın ilgili birimleri ile yürütecekler. İhale sürecine dair merak edilenler yine Ticaret Bakanlığı e-İhale sitesinden öğrenilebilir.