175.000 TL'den Başlayan Fiyatlar! Belediyeden Satılık Apartman Daireleri

Çanakkale Belediye Başkanlığı 21 daire satışı yapacağını duyurdu. 175.000 TL'den başlayan fiyatlar açıklayan belediye satışlar için istekli olacak vatandaşların başvuru yapmaları gerektiğini duyurdu.
175.000 TL'den Başlayan Fiyatlar! Belediyeden Satılık Apartman Daireleri

Kendi evini alma hayali içerisinde olan vatandaşlar için kamu kurumlarının satış ilanları önemli avantajlar sunuyor. Daha düşük fiyatlarla ev sahibi olma imkanı yakalayan vatandaşlar için son duyurulardan bir tanesi Çanakkale Belediye Başkanlığı'ndan geldi. Belediye başkanlığı kendisine ait olan bazı dairelerin ihale usulü ile satışının yapılacağını açıkladı.

BELEDİYEDEN SATILIK APARTMAN DAİRELERİ

Çanakkale Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan toplam 21 dairenin satışının yapılacağını açıkladı. Satış işlemleri için ihale düzenleyecek olan belediye başkanlığı satış işlemlerine dair detayları açıkladı. İhale tarihinden önce vatandaşların başvuru yapmaları gerektiğini ilan eden Çanakkale Belediyesi daha sonra ihale tarihinde tekliflerin alınacağını duyurdu.

Konut satışlarına dair yayımlanan ilanda satışa çıkarılan dairelerin Barbaros, Arslanca ve Cevatpaşa mahallelerinde bulunduğu bilgisi verildi. 21 konut içerisinde 4 adet daire dubleks konumda olurken diğer daireler 42 metrekare ile 131 metrekare arasında değişiyor. Konutların satış rakamlarına ve özelliklerine dair bir de tablo yayımlandı. İstekliler tabloda yer alan bilgiler kapsamında başvurularını tapabilecekler.

175.000 TL'den Başlayan Fiyatlar! Belediyeden Satılık Apartman Daireleri

175.000 TL'den Başlayan Fiyatlar! Belediyeden Satılık Apartman Daireleri

Konut satış işlemleri yukarıda tabloda yer alan muhammen bedeller üzerinden yapılacak. İhale işlemleri 13 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olup vatandaşlar bu tarihten önce başvurularını yapacaklar. Başvurularını tamamlayanlar ihale gününde Çanakkale Belediyesi Meclis Salonu’nda tekliflerini sunacaklar.

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

İhaleye katılacak olan vatandaşlar ilk işlem olarak Çanakkale Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden ihale şartnamesini inceleyecekler. İhale şartnamesine uygun durumda olanlar şartnameyi alarak başvurularını yapacaklar.

Başvuru işlemleri geçici teminat bedelinin ödenmesi ardından Nüfus Cüzdan Sureti, Kanuni ikametgâh belgesi ve Kayıtlı ise kayıtlı olduğu odadan oda kayıt belgesi evraklarının teslimi ile başvurularını tamamlayacaklar.