180.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Site İçerisinde Satılık Ara Kat Daireler! Garanti Bankası Gayrimenkul Satış İlanları

Bankadan satılık evler sudan ucuz fiyatlarla satışa çıktı. Garanti Bankası satılık gayrimenkuller ile 180 bin liraya ev sahibi olma imkanı sunarken icradan satılık ev arayanlara fırsat sunuldu...
180.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Site İçerisinde Satılık Ara Kat Daireler! Garanti Bankası Gayrimenkul Satış İlanları

Artan konut ve kira fiyatları sebebiyle farklı arayışlar içerisinde olanlar için güzel bir haberimiz var. Garanti Bankası, icralık konut fiyatlarındaki indirimleriyle gayrimenkul sektörüne ilaç olacak bir hamlede bulundu. 180.000 TL’den başlayan fiyatlarla site içerisinde, üstelik ara kat daire arıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

Garanti Bankası, icralık konut satışının dinamolarından biri olarak çok büyük ve çeşitlilik arz eden bir portföye sahip. Ev arayışında olanlar için özel seçenekler sunan Garanti Bankası, uygun fiyat avantajlarıyla da dikkat çekiyor. Üstelik Garanti Bankası tarafından satılan icralık konutlar için düşük masraflı ve faiz oranlı kredi avantajlarından da faydalanabiliyorsunuz.

GARANTİ BANKASI SATILIK GAYRMİMENKULLER: APARTMAN DAİRESİ SATIŞ FİYATI KAÇ TL?

İcralık dairelere göz atabilmeniz ve karar vermeniz için sizlere Garanti Bankası gayrimenkul satış listesine nasıl ulaşabileceğinizin yolunu haberimizin sonunda sunuyor olacağız. Dilediğiniz özelliklere göre kendi tercihinizi özel arama kriterleri ile belirleyebileceksiniz.

Garanti Bankası gayrimenkul portföyü arasında apartman daireleri, villalar, binalar ve müstakil daireler mevcut. Tercihlerinize göre kategori seçimi yaparak aradığınız eve daha hızlı bir biçimde ulaşabilirsiniz.

180.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Site İçerisinde Satılık Ara Kat Daireler! Garanti Bankası Gayrimenkul Satış İlanları

Fiyatları incelediğimizde Garanti BBVA tarafından satılan icralık dairelerin her bütçeye uygun olduğunu görebiliyoruz. Standart bir ev arayanlardan lüks daire arayanlara kadar herkesin aradığı seçenekler Garanti BBVA gayrimenkul satış sitesinde mevcut. Hastanelere, okullara, devlet kurumlarına ve marketlere yakın, site içerisinde, ulaşım araçlarına yakın mesafede evler, elbette daha çok ilgi görüyor. Siz de bu evlerden biri için teklif vermek istiyorsanız en yakın Garanti BBVA şubesine giderek talepte bulunabilirsiniz.

Garanti BBVA şubelerinden yapacağınız gayrimenkul alım taleplerinde tarafınıza sistemde kullanabilmek ve teklif iletmek için şifre sunulacaktır. Alacağınız şifre ile beraber söz konusu icralık daireler için teklifte bulunabilirsiniz. Daha yüksek teklif gelmesi ihtimaline karşın satış süresi sona erene kadar takipte kalmanızı öneririz. Teklif süresi sona erdiğinde en fazla teklifi veren kişi olmanız halinde Garanti BBVA tarafından sizinle iletişime geçilecek ve satış için kalan işlemlerin planlaması yapılacaktır. Garanti Bankası gayrimenkul satış sitesine ulaşmak için TIKLAYINIZ...