1.891 TL Taksitle Düşük Faizli 60 Bin TL Taşıt Kredisi Yapı Kredi Bankası'nda!

Otomobil satın almak için imkanlarını zorlayan ve eksik kalan kısmı da taşıt kredisi çekerek kapatmayı düşünenlere Yapı Kredi Bankası'ndan düşük faizli taşıt kredisi kampanyası haberi geldi.
1.891 TL Taksitle Düşük Faizli 60 Bin TL Taşıt Kredisi Yapı Kredi Bankası'nda!

Otomobil fiyatlarındaki yüksekliklerden dolayı Türkiye'de araç sahibi olmak isteyenlerin finansman ihtiyaçları oldukça yükseldi. Bankalardan taşıt kredisi kullanmadan otomobil satın almak zor bir durum haline geldi. Vatandaşlar bankalardan taşıt kredisi çekerek otomobil satın almak için ihtiyaç duydukları finansman desteklerini elde edebiliyorlar. Yapı Kredi Bankası da oldukça avantajlı koşullarda taşıt kredisi vermeye devam ediyor.

YAPI KREDİ BANKASI TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere hem sıfır kilometre otomobil alımında hem de ikinci el otomobil alımında finansman desteği veriliyor. 48 aya kadar vadelerde kullanılan taşıt kredileri otomobil sahibi olmayı oldukça kolay bir hale getiriyor.

NE KADAR KREDİ ÇEKİLEBİLİR?

Yapı Kredi Bankası'ndan taşıt kredisi çekmek isteyen müşteriler en fazla ne kadar kredi çekebileceklerini merak ediyorlar. Banka tarafından verilen bilgilere göre müşterilerin satın alacakları araçların değerlerine göre çekilebilecek taşıt kredisi miktarı değişiyor. Sıfır kilometre otomobiller için aracın fatura değerine, ikinci el otomobiller için ise aracın kasko değerine bakılarak kredilendirme yapılıyor.

Değeri 120 Bin TL'ye kadar olan otomobiller için Yapı Kredi Bankası yüzde 70 oranında kredilendirme yapıyor. Bu kredi için de müşterilere 48 aya kadar vade imkanı veriliyor. Değeri 120 Bin TL ile 300 Bin TL arasınd aolan otomobiller için ise Yapı Kredi Bankası yüzde 50 oranında kredilendirme imkanı sunuyor. Bu taşıt kredileri ise en fazla 36 aya kadar vadeli olabiliyor.

60 BİN TL TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA

Yapı Kredi Bankası'ndan taşıt kredisi kullanan müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,53 oranında kredi faizi uygulanıyor. 48 ay vadeli 60 Bin TL taşıt kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 1.891 TL kredi taksiti ödüyorlar.

1.891 TL Taksitle Düşük Faizli 60 Bin TL Taşıt Kredisi Yapı Kredi Bankası'nda!

YAPI KREDİ BANKASI TAŞIT KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

Yapı Kredi Bankası'ndan taşıt kredisi kullanmak için başvuru yapmak isteyen müşterilerden banka tarafından şu belgeler istenebilmektedir:

-Başvuru yapan müşteriye ait nüfus cüzdanı fotokopisi
-Sıfır kilometre araçlar için proforma fatura
-İkinci el araçlar için aracın ruhsatı ve geçici tescil belgesi
-Kredi başvurusu sonucuna göre gelir belgesi