1.933 TL Ödeyene 50 Bin TL Taşıt Kredisi! ING Bank Sıfır ve 2. El Araçlar İçin Nakit Desteği Veriyor!

Hayalini kurdukları otomobilleri satın almak isteyenlerin finansman destekleri ING Bank'ta! ING Bank hem sıfır kilometre hem de ikinci el otomobiller için taşıt kredisi veriyor.
1.933 TL Ödeyene 50 Bin TL Taşıt Kredisi! ING Bank Sıfır ve 2. El Araçlar İçin Nakit Desteği Veriyor!

Otomobil sahibi olmak isteyenler bankaların taşıt kredisi kampanyalarından yararlanarak hayallerine kavuşabiliyorlar. Türkiye'de araç fiyatlarının oldukça yükselmesinin ardından taşıt kredisi kampanyaları çok daha fazla önem kazandı. Birikimlerini yeni bir otomobil satın almak için muhafaza eden vatandaşlar eksik kalan kısımları da taşıt kredisi kullanarak tamamlıyorlar. Kredi borçlarını ise taksitler halinde ödeyerek araç sahibi oluyorlar.

ING BANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

Müşterilerinetaşıt kredisi imkanı veren bankalardan olan ING Bank oldukça kapsamlı bir kredi kampanyasının duyurusu yaptı. ING Bank taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilerin finansman arayışları son buluyor. Üstelik hem sıfır kilometre hem de ikinci el araçlar için taşıt kredisi kullanılabiliyor.

ING Bank'tan taşıt kredisi talep eden müşteriler ikinci el araçlar için finansman desteği istediklerinde 8 yaşa kadar olan araçlar için kredi çekebiliyorlar. Bu kredi kampanyası kapsamında belirli değişkenlerle farklılık göstermekle beraber müşterilere 48 aya kadar vade yapılabiliyor. Bunun yanında müşteriler kredi ana para tutarının yüzde 0,5'ini geçmeyen kredi tahsis ücretini ödüyorlar.

ING Bank'tan taşıt kredisi kullanmak isteyen müşterilere ferdi kaza ve hayat sigortası yaptırma dayatmasında bulunulmuyor. Müşteriler bu zorunluluklar olmadan taşıt kredisi çekebiliyorlar. Böylece ek maliyetlerle de karşılaşmamış oluyorlar. ING Bank'ın taşıt kredisi avantajlarından ön dikkate değer detay olarak bu husus öne çıkıyor.

ING Bank taşıt kredisi kampanyası kapsamında kredi çekmek isteyen müşterilerden teminat olarak sadece satın alınacak olan araç rehin olarak gösterilebiliyor. Bu şekilde müşterilerin ek teminat gösterme gibi bir külfetleri olmuyor.

ING Bank'tan taşıt kredisi başvurusu yapan müşterilere uygulanacak vade süreleri için otomobilin fatura değerine bakılıyor. Fatura değeri 120 Bin TL'nin altında olan otomobiller için 48 ay, 120 Bin TL ile 300 Bin TL arasında olan otomobiller için 36 ay azami vade süresi imkanı tanınıyor.

50 BİN TL TAŞIT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMA

1.933 TL Ödeyene 50 Bin TL Taşıt Kredisi! ING Bank Sıfır ve 2. El Araçlar İçin Nakit Desteği Veriyor!

ING Bank taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere aylık yüzde 1,59 kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 50 Bin TL taşıt kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 1.933 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu taşıt kredisinin toplam maliyeti ise 69.580 TL oluyor.