20.000 TL İhtiyaç Kredisi Tekliflerine Bakın! Ziraat, Halkbank, İNG, TEB, İş Bankası

11 Nisan ile 15 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak olan ihtiyaç kredisi faiz oranlarını 20.000 TL kredi paketi üzerinden hesapladık. İşte banka banka ödeme planları maliyet tabloları.
20.000 TL İhtiyaç Kredisi Tekliflerine Bakın! Ziraat, Halkbank, İNG, TEB, İş Bankası

Emlak365.com - İhtiyaç kredisi çekecek olanlar için bankaların 11 Nisan Pazartesi ile 15 Nisan Cuma günleri arasında geçerli olan kredi faiz oranları açıklandı. Bu günlerde yayımlanan duyurulara bakıldığında bazı bankaların kampanyalı paketleri öne çıkarken kampanyası olmayan standart paketlerde ise devlet bankalarının özel olanakları bulunuyor. İşte banka banka yeni dönem kredi kampanyaları.

BANKALARIN 11 NİSAN 15 NİSAN KREDİ PAKETLERİ

İhtiyaç kredisi kullanacaklar için kampanyalı kredi paketlerinde iki bankanın özel teklifleri ön planda yer alıyor. Bu tekliflerin birincisi Akbank'tan ikincisi ise Garanti BBVA'dan. Akbank tarafından açıklanan kredi paketi ile Garanti BBVA'nın kampanyası aynı olup sadece yeni müşteri olacaklar için geçerli. QNB Finansbank için açıklanan kredi paketi ise yine aynı koşullarda sağlanacak olup faiz oranı daha yüksek.

Akbank kampanyalı ihtiyaç kredisi paketi ile; vatandaşlar ilk defa Akbank müşterisi olmaları durumunda yüzde 0 faiz ile 7.500 TL kredi çekebilecekler. Ödemeleri 12 ay vade ile yapacaklar.

Garanti BBVA ise müşterilerine yüzde 5.000 TL limit sağlıyor. 5.000 TL ihtiyaç kredisi paketi 12 ay vade ile çekilebilecek geri ödemeler faizsiz yapılacak.

QNB Finansbank'ın ihtiyaç kredisi faiz oranı ise yüzde 0.98 olurken geri ödemeler 12 ay vade ile tamamlanacak. kredi başvuruları 10.000 TL için olacak.

İŞ BANKASI, ZİRAAT, HALKBANK VE DİĞER BANKALAR

Diğer bankaların kredi faiz oranlarına bakıldığında ise öne çıkan bankalar Devlet Bankaları oluyor. 3 devlet bankası da yüzde 1.55 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sağlıyor. Bu faiz oranı 20.000 TL kredi için geçerli olurken 50.000 TL'ye kadar olan kredi paketlerinde ise yüzde 1.69 olarak uygulanıyor.

TEB tarafından başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasında ise müşteriler yüzde 1.67'den başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Bu faiz oranı daha yüksek limitler için geçerli olurken banka uzun zamandır uyguladığı kredi kullanım koşulunu bu faiz oranı için de uygulayacak. Müşterilerin kredi risk puanları çok güvenilir seviyede olması durumunda düşük faiz politikası geçerli olacak.

Diğer bankaların kredi faiz oranlarını aşağıda yer alan tablodan inceleyin. 36 ay vadeli 20.000 TL için bankaların sundukları teklifler.

20.000 TL İhtiyaç Kredisi Tekliflerine Bakın! Ziraat, Halkbank, İNG, TEB, İş Bankası20.000 TL İhtiyaç Kredisi Tekliflerine Bakın! Ziraat, Halkbank, İNG, TEB, İş Bankası20.000 TL İhtiyaç Kredisi Tekliflerine Bakın! Ziraat, Halkbank, İNG, TEB, İş Bankası