20.000 TL'ye Kadar Geçerli! İNG Bank'tan Haftanın İhtiyaç Kredisi Kampanyası

İNG Bank haftanın en düşük faizli ihtiyaç kredisi paketini sundu. Banka 20.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisini aylık yüzde 1.35 faiz oranıyla verecek. İşte o kampanya.
20.000 TL'ye Kadar Geçerli! İNG Bank'tan Haftanın İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Haftanın en düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını arayanlar için İNG Bank'tan 20.000 TL'lik paket geldi. Banka eylül ayının ikinci haftasında geçerli olmak üzere diğer bankalara göre düşük faiz oranıyla kredi sağlayacağını duyurdu.

YÜZDE 1.35 FAİZ ORANIYLA 20.000 TL'YE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ İNG BANK'TA

İNG Bank tarafından duyurulan ihtiyaç kredisi faiz oranında iki ayrı kampanya bulunuyor. Birinci kampanya sadece yeni müşterileri kapsarken sunulan ikinci kredi paketi ise tüm herkes için geçerli. İşte ihtyaç kredisi kullanacaklar için bankanın ilan ettiği kampanyalar.

Yüzde 1.35 Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

İNG Bank başlatmış olduğu kampanyasında müşterisi olmayanların, ilk defa banka müşterisi olmaları şartıyla düşük faizli krediden faydalanabilecekler. Daha önce hiç İNG Bank ile çalışmamış olanlar için sağlanacak kredi paketinde, aylık faiz oranı yüzde 1.35 olarak uygulanacak. Ayrıca müşteriler tüm esnek ödeme seçeneklerinden faydalanacaklar. Müşteriler için ödeme erteleme imkanı da sunulacak. Bankanın ilan ettiği kredi paketinde limit ise 20.000 TL.

İNG bank söz konusu kredi pakertine dair açıklamasında "Siz de hemen ING’li olun, 20.000 TL’ye kadar olan ihtiyaçlarınızı %1,35’ten başlayan faiz oranları ile ING İhtiyaç Kredisi kullanarak karşılayın. %1,35 faiz oranından KKB skor 1850 ve üstü yeni müşteriler 20.000 TL’ye kadar yararlanabilir" açıklamasında bulundu.

Herkez için geçerli Kredi Paketi

Yukarıda düşük faiz özellikleriyle yer alan kredi paketinin dışında İNG Bank'ın herkes için geçerli kredi kampanyası bulunyor. Söz konusu kredi kampanyasında yeni veya eski müşteri olma şartı olmadan sadece kredi risk puanına göre aylık faiz oranı belirlenecek. Kredi limiti ise 70.000 TL olarak uygulanıyor.

Müşteriler ayrıca kredilerini Turuncu Ekstra programına dahil olmaları durumunda ikinci bir kampanyalı krediden faydalanabilirler. Bu durumda aylık harcamalarının 1000 TL'sini Turuncu Ekstra ile yapanlara banka yüzde 1.49 faizle kredi veriyor. Bu kredi paketinde limit 20.000 TL olarak uygulanıyor.

20.000 TL için Ödeme Planı

20.000 TL'ye Kadar Geçerli! İNG Bank'tan Haftanın İhtiyaç Kredisi Kampanyası

İNG Bank'ın yüzde 1.35 faiz oranı kampanyasından yararlanıp 20.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olanlar için ödeme planı tablodaki gibi olacak. Kredi paketinden yararlanmak isteyenler dijital yada diğer şahsen başvuru yöntemlerinden faydalanabilirler.