2006 Model Ford , 2007 Model Chevrolet! 2. El Araçlar Milli Emlak'ta 38.000 TL

İkinci el araç alacaklar için Milli Emlak Müdürlüğü'nden bir duyuru yayımlandı. Duyuruda iki farklı aracın 38.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılacağı ilan edildi.
2006 Model Ford , 2007 Model Chevrolet! 2. El Araçlar Milli Emlak'ta 38.000 TL

Başkele Milli Emlak Müdürlüğü yayımladığı bir duyuru ile ikinci el araç satışı yapacağını ilan etti.

Kurum yayımladığı duyurusunda iki farklı araç satışı yapılacağını fiyatların 38.000 TL ile 90.000 TL arasında olduğunu duyurdu. Söz konusu ikinci el araç alım satımları için yayımlanan tablo ve satış detayları Emlak365.com adresinde.

İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞI YAPILACAK

Başkale Milli Emlak Müdürlüğü duyurusunda satışı yapılacak araçların biri Chevrolet Marka Captiva Model olarak açıklandı. 2007 model araç çin 3 Aralık tarihinde ihale düzenleyecek olan belediye başkanlığı aracın tahmini satış bedelini 90.000 TL olacak duyurdu. Aracın durumuna ilişkin açıklamada tamir ile kullanılır ifadesi yer aldı.

Satışı yapılacak ikinci araç için de detaylı bilgi başvuru kılavuzunda yer aldı. Kurum duyurusunda satışı yapılacak olan ikinci aracın 2006 model Ford marka araç olduğunu ilan etti. Aracın tiği Ford Connent K210S olarak açıklandı. Aracın tahmini satış bedeli 38.000 TL olarak duyuruldu. Bir önceki araç gibi kurum bu araç içinde 3 Aralık tarihinde ihale düzenleneceğini bildirdi. Aracın durumu tamir ile kullanılır olarak açıklandı.

2006 Model Ford , 2007 Model Chevrolet! 2. El Araçlar Milli Emlak'ta 38.000 TL

İki farklı araç için yayımlanan duyuruda ayrıca başvurularda geçici teminat bedeli ödeneceği açıklandı. Kuruma vezne üzerinden yapılacak ödeme Ford marka araç için 11 bin 400 TL, Chevrolet marka araç için ise 27.000 TL olarak duyuruldu. İhaleye katılmak için kuruma bu ödemenin yapılması şart.

İHALE ADRESİ TARİHİ VE BAŞVURU İŞLEMLERİ

İhale başvurusunda bulunacak olanlar için yapılan açıklamada araçların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesine göre apılacağı açıklandı. İhale işlemleri 3 Aralık sabah saat 09.00'da başlayacak. Başvurular bu saate kadar yapılabilecek. İhale başvurusunda bulunacak olanlar ilan edilen tarihte Başkale Milli Emlak Servis Şefliği makam odasında (Başkale Hükümet Konağı Hafiziye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Başkale / VAN) adresinde açık artırmaya katılacaklar.

KDV UYARISI

Kurum yapılacak ek ödemelere dair bir de uyarıda bulunarak "Yukarıda 1. sırada belirtilen aracın satış bedeli üzerinden %1, 2. sırada belirtilen aracın satış bedeli üzerinden KDV oranında alınacak olup, her türlü vergi, resim, harç vb. alıcısına aittir." bilgisini verdi. İhaleye katılacaklar ihale tarihinden önce Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğüne giderek şartnameyi inceleyebilirler.