2012 Model, Renault Fluence 92 Bin TL'ye İlanda! İlçe Belediyesi Satıyor

Belediyeden satılık araçlar listesine yeni hafta başında 2012 model araç girdi. Muradiye Belediyesi yayımladığı duyurusunda 2012 Model, Renault Fluence marka aracı 92 bin TL fiyatla satışa çıkardı.
2012 Model, Renault Fluence 92 Bin TL'ye İlanda! İlçe Belediyesi Satıyor

Belediyelerden satılık araçlar listesine yeni duyurular eklendi. Rize Muradiye Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile kendilerine ait araçları satışa çıkardığını duyurdu. Bu kapsamda bir resmi araç satışı yapacağını ilan eden kurum, araca ve satış rakamlarına dair bilgileri paylaştı. İşte belediyenin duyurusu.

2012 MODEL ARAÇ İÇİN SATIŞ DUYURUSU

2012 Model, Renault Fluence marka araç satışı yapacağını açıklayan belediye başkanlığı, satış işlemlerinin açık artırma usulü ile yapılacağını bildirdi. Bu kapsamda bir ihale düzenleyecek olan belediye, ihaleye katılıp en yüksek teklifi verenlere aracı satacak.

İhaleye katılmak isteyenlere detaylı bilgi veren belediye, sürece ilişkin açıklamasında açık artırmanın nasıl yapılacağını ilan etti.

"Belediyemiz envanterinde kayıtlı 53 DU 002 plakalı, İlgili makamlarca Taşıt ve Muayene Raporu düzenlenmiş olan 2012 Model, Renault Fluence Marka Binek Tipi Siyah renkte, Motor No:K9KJ8D298839, Şasi No: VF1LZBD0647732625 olan Hizmet Aracı (Binek) cinsindeki araç 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45 inci maddesine göre Açık Teklif usulü ile satılacaktır."

İHALE BİLGİLERİ

Söz konusu araç satışları için düzenlenecek 20 Ekim tarihinde yapılacak. İhaleye katılacak olanlar ihale tarihine giderek belediyeye başvuruda bulunacaklar. Saat 15.30'da düzenlenecek ihale öncesinde başvuru işlemleri geçici teminat bedelinin ödenmesiyle başlayacak.

Araç için 92.000 TL muhammen bedel belirleyen Muradiye Belediyesi başvuruların kabul edilmesi ve ihaleye katılmak için 3.000 TL belirledi.

Geçici teminat bedelini ödeyen vatandaşlar, daha sonra belediyenin resmi sitesinden de yayımlanan listede yer alan evrakları kuruma teslim etmeleri gerekiyor.

İhale başvuru işlemleri için Geçici Teminat Makbuzu, Kanuni İkametgâh, Şartname Alındı Makbuzu, imzalanmış şartname, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Belediyeden borcu olmadığına yazı ile başvurularını tamamlayabilecekler.