2018 ve 2020 Model Araçlar! Ziraat Bankası Bedava Fiyatlarla Satışa Çıkardı

Ziraat Bankası kendisine ait olan 4 adet aracı satışa çıkardı. 2018 ve 2020 model olan araçlar için 185.000 TL'den başlayan fiyatlar belirledi. 2. el araçlar için online ihale süreci devam ediyor.
2018 ve 2020 Model Araçlar! Ziraat Bankası Bedava Fiyatlarla Satışa Çıkardı

Ziraat Bankası'nın araç satış ilanları, arabası olmayan yada değiştirmek isteyenler için büyük fırsatlar sunabiliyor. Piyasadan daha uygun fiyata araç satışı yapabilen banka araçlarını ihale üzerinden satıyor. Online ihale ile teklif sunan vatandaşlar, teklif vermeden önce araçları görme şansına da sahipler. 24 Ocak tarihinde başlayan hafta başında listede olan araçları ve araçlar için nasıl teklif verileceğini aktarıyoruz.

İHALEDEN ÖNCE ARAÇLARI GÖREBİLİRSİNİZ

Aşağıda emlak365.com olarak aktarmış olduğumuz listede; hangi model aracın hangi fiyata ihalede olduğu görülüyor. Ayrıca listede yer alan bir diğer bilgi ise araçların bulundukları il. Araçlar için özel hazırlanan sayfalarda araçların bulundukları il dışında, bulundukları ilçe ve banka şubesi bilgisi de yer alır. Bu durumda vatandaşlar araçların bulunduğu banka şubesini öğrenebilir, haftaiçi mesai saatlerinde o şubeye giderek aracı görebilir ve inceleyebilir.

ARAÇ SATIŞLARI İÇİN BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Ziraat Bankası müşterileri araç satışları için internet bankacılığı kullanabilecekler. Gayrimenkul satış sistemine giriş yapacak olan müşteriler burada kendilerine uygun olan araçlar için online teklif verebilecekler. Bunun dışında Ziraat Bankası müşterisi olmayan yada internet bankacılığını kullanmayanlar başvurularını istedikleri bir şubeden de yapabilirler. Ziraat Bankası şubesine gidecek olan vatandaşlar çok kolay bir şekilde araçlar için tekliflerini sunabilecekler.

GÜNCEL SATIŞ LİSTESİNDE 4 ARAÇ BULUNUYOR

Ziraat Bankası ikinci el araç satış listesinde 4 ayrı araç bulunuyor. Birinci araç Renault Symbol marka 2018 model araç olurken bu araç için 205 bin TL fiyat belirlenmiş durumda. 2018 model Renault Clio marka araç için de 185 bin TL, 2020 model Mini Kooper marka araç için 430 bin TL ve 2018 model Renault Megane marka araç için de 268 bin TL ilk teklif fiyatı açıklandı.

2018 ve 2020 Model Araçlar! Ziraat Bankası Bedava Fiyatlarla Satışa Çıkardı

Ziraat Bankası'nın satışa çıkardığı araçlar için teklif vermek isteyecek olan vatandaşlar teklif vermeden önce bankanın web sitesinden araçların son durumuna ilişkin bilgileri öğrenebilirler.

ARAÇLARIN ÖZELLİKLERİNE BAKIN

Araçların marka, model, kilometre bilgisi, araçların varsa kaza kaydı ve satış sürecinde müşterilerin talep edecekleri tüm bilgiler Ziraat Bankası gayrimenkul satış sitesinde ilan edilir. Vatandaşlar online duyurularda tüm bu bilgilere ulaşabilirler.