2019 Kredi Kartı Yılbaşı Kampanyaları

Yılbaşına sayılı günler kala yılbaşı alışverişi yapmak isteyen kişiler için bankaların yılbaşı kredi kartı kampanyaları başladı. Bankaların para puanları ile harcarken kazanabilirsiniz...
2019 Kredi Kartı Yılbaşı Kampanyaları

Yılbaşına sayılı günler kala yılbaşı alışverişi yapmak isteyen kişiler için bankaların yılbaşı kredi kartı kampanyaları başladı. Bankaların para puanları ile harcarken kazanabilirsiniz...

Garanti Bankası Bonus Card Yılbaşı Kampanyası



Geleneksel hale getirdiği yılbaşı kampanyası ile Garanti Bankası toplam 75 lira bonus para kazanma fırsatı sunuyor. Garanti Bankası Bonus üye işyerlerinde tek seferde yapılacak market, akaryakıt, giyim veya kozmetik sektörlerinde 125 TL ve üzeri ilk harcamaya 10 TL, üçüncü harcamaya 20 TL, altıncı harcamaya 45 TL, toplam 75 Lira bonus para yüklemesi yapacak.



Akbank Axess Yılbaşı Kampanyası



Axess kredi kartı yılbaşı kampanyası ile 10 Samsung Galaxy Note 9 ya da 20 adet 2.500 TL değerinde Teknosa Hediye Kart veriyor. Hediye kazanmak isteyen kişiler Axess Mobil'den ''Hemen Katıl'' butonuna tıklamanız yeterli oluyor.



Yapı Kredi World Kart Yılbaşı Kampanyası



En yüksek para puan ödülü veren banka olan Yapı Kredi Bankası World Card yılbaşı kampanyası ile müşterilerine 100 lira world puan kazanma fırsatı sunuyor. Banka Gıda marketi, kasap, manav, şarküteri, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat, kırtasiye, oyuncak ve kozmetik sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapacağınız tek seferde ilk 125 TL'lik alışverişinizden sonra her 125 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL, toplam 100 TL Worldpuan kazanma fırsatı sunuyor. Kampanyaya katılmak isteyen kişilerin cep telefonu numarasından KAZAN yazıp, bir boşluk bırakarak müşteri numarasını 4454'e göndermeleri yeterli oluyor.



İş Bankası Maximum Kredi Kartı Yılbaşı Kampanyası



İş Bankası yılbaşı kampanyası kapsamında Maximum kredi kartı kampanyası ile 50 lira maxi puan hediye veriyor. 7-31 Aralık 2018 tarihleri arasında market, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, optik, züccaciye, kozmetik, kitap, oyuncak sektörlerindeki Maximum üye işyerleri ile seçili elektronik market ve e-ticaret sitelerinden tek seferde 125 TL ve üzeri 5. Alışverişini yapıp kampanyaya Maximum Mobil uygulaması üzerinden katılanlara 50 TL MaxiPuan veriliyor.



emlak365.com