2021 Black Friday Kasım Sonu Tarihleri Açıklandı! Trendyol Dev İndirimi Duyurdu

Kasım ayının başında büyük indirim günleri düzenleyen Trendyol kasım ayı sonunda ise Black Friday indirimleri ile müşterilerinin ilgisini çekmeye hazırlanıyor. Tarihler ise belli.
2021 Black Friday Kasım Sonu Tarihleri Açıklandı! Trendyol Dev İndirimi Duyurdu

Kasım ayının ikinci haftasında Dev Kasım İndirimlerini duyuran Trendyol dikkatleri üzerine çekmişti.

Müşterilerin ihtiyaç duyabileceği her ürün çeşidinde çeşitli kampanyalar düzenleyen Trendyol yeni kampanyasına hazırlanıyor. Ünlü online alışveriş merkezi kasım sonuna hazırlanıyor.

TRENDYOL'DAN DEV BLACK FRIDAY İNDİRİMLERİ

Trendyol Black Friday kampanyaları kapsamında en dikkat çeken ürünler elektronik alanında olması bekleniyor. Cep telefonu, bilgisayara, tablet, televizyon, akıllı saat ve bunun gibi birçok elektronik üründe dev indirimler olacak. Ayrıca elektronik eşya parçaları aksesurları da indirime girecek.

Elektronik ürünlerin dışında ayrıca giyim ürünlerinde de büyük indirimlerin olması bekleniyor. Özellikler sezon dışı ve geçmiş sezonlara ait ürünlerde yüzde 70'lere varan indirimler bekleniyor.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Trendyol Black Friday Efsane Cuma indirimleri kasım ayının son günlerinde başlayacak. 26 Kasım tarihinde başlaması beklenen indirim günlerinin kasım ayı başında olduğu gibi 3 gün sürmesi bekleniyor.

NASIL YARARLANILIR?

Trendyol indirimlerinden yararlanmak için öncelikle Trendyol'a üye olmanız gerek. İndirim günleri geldiğinde üyeliğinizle alışveriş yapmanız yeterli. İstediğiniz ürünleri takip edebilir ve alabilirsiniz.