2021 Yaz Tatili Fiyatları Belli Oldu! Haftalık 600 TL'den Başlayan Fiyatlarla Nerelerde Tatil Yapılır?

Kış aylarının sona ermesi ve yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber insanlar tatil planlarını yapmak için araştırmalarına başladılar. 2021 yaz aylarında Türkiye'de tatil maliyetleri ortaya çıktı. Hangi bütçelerde yazın güzel bir tatil yapılabilir?
2021 Yaz Tatili Fiyatları Belli Oldu! Haftalık 600 TL'den Başlayan Fiyatlarla Nerelerde Tatil Yapılır?

Türkiye gibi turizmi gelişmiş ülkelerin önemli turizm hedeflerinden birisini yabancı turistler oluşturuyor. Ancak koronavirüs süreci nedeniyle yabancı turistin sınırlı kalmasından dolayı sektör yerli turiste yönelmeye şimdiden başladı. 2021'in yaz aylarında turizm açısından salgın öncesine dönüş olması beklenmiyor. Bunun için de yerli turistleri çekebilmek için çalışmalar hızlandı. Turizm sektörü ayakta kalabilmek için yerli turistleri ikna etmek zorunda olduğu için bu yönde kampanyalar yapılıyor.

2021 YAZ TATİLİ PLANLARI YAPILMAYA BAŞLANDI

Seyehat acenteleri, tur operatörleri ve oteller yerli turistlerden daha fazla pay kapabilmek için kampanyalarla kıyasıya bir rekabetin içerisinde girdiler. Ekonomik gelişmelerden dolayı otellerin konaklama fiyatları önceki yıllara göre artmış olsa da erken rezervasyon ile bir fiyat dengesi elde edilebiliyor. Bu şekilde 2021 yaz aylarında tatil yapmayı düşünen vatandaşlar da oldukça indirimli fiyatlar yakalayabiliyorlar.

Turizm sektörünün 2021 Temmuz ayı fiyatları ve kampanyalarına bakılınca çok sayıda fırsatın sunulduğu görülüyor. 7 temmuz ile 13 Temmuz arasında tatil amacıyla 2 kişinin maliyetleri araştırıldı. Fiyatlar tatil yapılması düşünülen bölge ve otel kalitesine ile hizmet anlayışına göre değişiklik gösteriyor. Bazı oteller komple tatil paketi hizmeti sunarken bazı otellerde de yalnızca konaklama ücreti üzerinden fiyatlama yapılıyor. Elbette farklı konaklama seçenekleri de oteller tarafından müşterilere sunulabiliyor.

BELEK 2021 YAZ TATİLİ FİYATLARI

Türkiye'nin en lüks otellerinin bulunduğu Antalya Belek önemli bir tatil merkezi olarak yıllardır turizme hizmet veriyor. Çok lüks bir otelde konaklayarak her şey dahil sisteminde tatil yapılmak istenirse 10 Bin TL ile 45 Bin TL arasındaki fiyatları gözden çıkarmak gerekiyor. Lüks otellerin ultra lüks odalarında kalınmak istenirse fiyatlar 75 Bin TL'ye çıkıyor. Belek'te 3 Bin TL'ye de tatil yapılacak oteller bulunuyor. Sadece bir odada kalarak herhangi bir hizmet talep etmeyenler oldukça ucuza fiyata tatil imkanı bulabiliyorlar.

2021 Yaz Tatili Fiyatları Belli Oldu! Haftalık 600 TL'den Başlayan Fiyatlarla Nerelerde Tatil Yapılır?

MANAVGAT 2021 YAZ TATİLİ FİYATLARI

Antalya'nın tatil bölgesi merkezlerinden olan Manavgat Belek'e nazaran daha uygun fiyatlarla tatil yapılabiliyor.Her şey dahil sisteminde lüks bir otelde konaklamak isteyenler Manavgat'ta 22 Bin TL'ye bunu gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca 10 Bin TL civarında da hizmet veren oteller bulunuyor. Uygun fiyatları tatil arayanlara alternatifler de sunuluyor. Yarım pansiyon, tam pansiyon veya oda-kahvaltı şeklinde konaklama tercihi yapanlar bir haftalık tatil için 1.200 TL ile 4.500 TL arasında bir fiyata bunu başarabiliyorlar.

ALANYA 2021 YAZ TATİLİ FİYATLARI

Alanya'da uygun fiyatlı tatil için önemli seçenekler bulunuyor. Fiyatlar 600 TL'den başlayarak konfora göre 20 Bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Alanya'da Temmuz ayı içerisinde ortalama standartlarda bir tatil yapılmak istenirse 2 kişinin bir haftalık tatil masrafı 8 Bin TL ile 12 Bin TL arasında değişiyor. Yalnızca oda istenirse haftalık 600 TL'ye de alternatifler bulunabiliyor.

2021 Yaz Tatili Fiyatları Belli Oldu! Haftalık 600 TL'den Başlayan Fiyatlarla Nerelerde Tatil Yapılır?

KEMER 2021 YAZ TATİLİ FİYATLARI

Kemer de Türkiye'nin önemli tatil bölgelerinden birisidir. Burada Temmuz ayında yaz tatili geçirmek isteyenler fiyat araştırmalarına devam ediyorlar. Buna göre 1.600 TL ile 70 Bin TL arasında fiyatlar değişiyor. Apartlarda oda-kahvaltı standartlarında 1 haftalık tatil için 2 Bin TL isteniyor. Ultra lüks tatil yapmak isteyenlerin ise 70 Bin TL'yi gözden çıkarmaları gerekir.

BODRUM 2021 YAZ TATİLİ FİYATLARI

Türkiye'de tatil denilince ilk akla gelen merkezlerin başında gelen Bodrum'da fiyatlar 15 Bin TL ile 30 Bin TL arasında değişiyor. Ancak bu fiyatların aşağısında tutarlarla Bodrum'da tatil yapılabiliyor. Standartlar düşürülürse Bodrum'da 1.100 TL – 3 Bin TL arasında iki kişi bir hafta tatil yapabiliyor. Bodrum'da çok lüks bir otelde tatil yapma isteyenler 90 Bin TL'yi gözden çıkarmaları gerekiyor.

2021 Yaz Tatili Fiyatları Belli Oldu! Haftalık 600 TL'den Başlayan Fiyatlarla Nerelerde Tatil Yapılır?

ÇEŞME 2021 YAZ TATİLİ FİYATLARI

Büyük ilgi gören tatil merkezlerinden birisi olan Çeşme'de yüksek standartlarda bir tatil yapmak isteyenlerden 20 Bin TL ile 27 Bin TL arasında değişen fiyatlar talep ediliyor. Ortalama seviyedeki otellerin fiyatları ise 7 Bin TL ile 12 Bin TL arasında değişiyor. Standartlar biraz daha düşürülürse bir haftalık tatil için 700 TL'den başlayan fiyatlar isteniyor.

Emlak365.com