2021 Yılının En Yeni Dekorasyon Trendleri!

Her sene şekillenen dekorasyon modası 2021 yılına da hızlı bir giriş yaptı. Dekorasyonda yenilenen trendler moda alarmı ile sayfamıza taşınırken 2021 yılında evde geçirilen zamanın artması da göz önüne alınarak daha sade tasarımlar ön plana çıkıyor.DEKORASYONDA BU SENE DOĞALLIK ÖN PLANDA OLACAK! Koronavirüs hayatımızın tüm alanında olduğu gibi evlerimizde de yaşantımızı değiştirdi.
2021 Yılının En Yeni Dekorasyon Trendleri!

Her sene şekillenen dekorasyon modası 2021 yılına da hızlı bir giriş yaptı. Dekorasyonda yenilenen trendler moda alarmı ile sayfamıza taşınırken 2021 yılında evde geçirilen zamanın artması da göz önüne alınarak daha sade tasarımlar ön plana çıkıyor.

DEKORASYONDA BU SENE DOĞALLIK ÖN PLANDA OLACAK!

Koronavirüs hayatımızın tüm alanında olduğu gibi evlerimizde de yaşantımızı değiştirdi. Bu sene evden çalışma ve uzaktan eğitim gibi nedenlerle evde daha fazla zaman geçirmeye başlanılması ile beraber evlerde sadelik ön plana taşındı. Vatandaşlar süreçte evde geçirdikleri zamanı yoğun işleri nedeni ile ertelemek zorunda kaldıkları konut tadilatları ile geçirmeyi tercih ederken yapılan yenilikler ile evlerde de bambaşka bir hava esmeye başladı.

Özellikle de kalıcı olarak evden çalışma sistemine geçen kişiler kendilerine home office tarzı çalışma alanları yaratmaya çalışırken dekorasyonda sadelik ön plana çıkarıldı. Evde kalan kişiler zamanlarını geri dönüşüme ayırdıkları için bu sene dekorasyonda aksesuar kullanımı evde yapılan geri dönüşüm aksesuarları olarak tercih edilecek.

Doğal taşlar ve ahşabın bir arada kullanıldığı dekorasyon trendleri dikkat çekerken renklerde ise koyu tonların muhteşem geri dönüşü dikkat çekiyor. Toprak tonları 2021 yılının en çok tercih edilecek rengi olarak öne çıkarken siyah ve gri renklerde mermer desenleri ile tercih edilebilecek. Dekorasyonun en çok dikkat çeken yönü ise kalabalık duvarların sadeleşmesi, yoğun aksesuar kullanımının terk edilmesi ve büyük heybetli mobilyaların yerine daha küçük ve sadece mobilyaların tercih edilmesi oldu.