2021 Yılsonu İhtiyaç Kredisi Paketleri! Tüm Bankaların Faiz Oranları Tablosu

2021 yılsonunda ihtiyaç kredisi çekmek isteyecek olanlara devlet bankaları ve özel bankaların sunduğu faiz oranları belli oldu. Yükselen ihtiyaç kredisi faizlerinde devlet bankaları bir adım önde.
2021 Yılsonu İhtiyaç Kredisi Paketleri! Tüm Bankaların Faiz Oranları Tablosu

2021 yılı sonunda bankalar çok büyük fırsatlar sunan ihtiyaç kredisi paketleri hazırlamaladılar. Politika faiz oranlarında yaşanan indirimlere rağmen ihtiyaç kredisinde faiz oranları belli bir seviyenin üzerinde yer alıyor. Merkez Bankası'nın son hamleleri ile birçok banka ihtiyaç kredisinde aylık faiz oranlarını yüzde 1.99 bandının üzerinde çıkardı. Devlet bankalarında ise ihtiyaç kredisi faiz oranları diğer bankalara göre daha uygun durumda. İşte 2022 yılı öncesinde kış döneminde ihtiyaç kredisi kullanacaklar için sunulan o fırsatlar.

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİNDE DEVLET BANKALARI ÖNDE

İhtiyaç kredisi kullanarak nakit sorunlarını çözmek isteyenler için devlet bankalarının kredi faiz oranları aylık yüzde 1.55 bandından başlıyor. 3 bankada diğer tüm özel bankalara oranlada daha düşük ve daha az maliyetle kredi olanağı sunuyor.

Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacaklara standart paket sunuluyor. Banka müşterilerine ve yeni gelenlere yüzde 1.55'ten başlayan oranlarla kredi sağlıyor.

Ziraat Bankası maaş müşterisi olan tüm kesim için yüzde 1.58 aylık faiz sunuyor. Bankanın herkes için geçerli kredi paketinde aylık faiz oranı yüzde 1.63 bandında.

Halk Bankası'da maaş müşterilerine ayrı standart paket kapsamında ayrı faiz oranı sunuyor. Halkbank'tan kredi kullanacak olanlar için oranlar; maaş müşterisi olanlar adına yüzde 1.58, herkes için ise yüzde 1.63.

ÖZEL BANKALARDA ORANLAR EN DÜŞÜK YÜZDE 1.99

Özel bankalarda ihtiyaç kredisi faiz oranlarına bakıldığında özellikle hafta başından itibaren çok sert yükselişler olduğu görülüyor. En düşük kredi faiz oranı yüzde 1.99 bandına ulaşırken bu oranlar bazı bankalarda 2.7 seviyesini aşmış durumda.

Anadolu Bank müşterilerine yüzde 1.99 faiz oranıyla 36 ay vadeli kredi veriyor.

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanacaklar için bankanın ilan ettiği güncel kredi faiz oranı yüzde 2.05.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranı ise kredi notu yüksek olanlar için 2.03'ten başlıyor. Her müşteriye ayrı ayrı faiz oranı uygulanıyor.

15.000 TL KREDİ ÜZERİNDEN GÜNCEL ORANLARI TAKİP EDİN

2021 Yılsonu İhtiyaç Kredisi Paketleri! Tüm Bankaların Faiz Oranları Tablosu2021 Yılsonu İhtiyaç Kredisi Paketleri! Tüm Bankaların Faiz Oranları Tablosu2021 Yılsonu İhtiyaç Kredisi Paketleri! Tüm Bankaların Faiz Oranları Tablosu

İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlar için bankaların sunduğu faiz oranlarını tablo halinde paylaştık. 15.000 TL ihtiyaç kredisinin 36 ay vadeli ödeme planı ve bankaların güncel faiz oranları listede olduğu gibi.