2022 Büyük Yılbaşı İkramiye Tutarı Belli Oldu! Tam, Yarım, Çeyrek Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Yeni yıla çok az bir zaman kalmışken Milli Piyango İdaresi tarafından heyecanla beklenen büyük ikramiye sonunda açıklandı. Peki çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları ne kadar?
2022 Büyük Yılbaşı İkramiye Tutarı Belli Oldu! Tam, Yarım, Çeyrek Bilet Fiyatları Ne Kadar?

2022 yılına çok az bir zaman kalmışken pek çok kişi zengin olma ve yeni bir hayat kurma hayalleri kuruyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 2022 Milli Piyango çekilişi yapılacak. Yeni yıla zengin girme hayali kuran herkes tarafından yeni yıl bileti satın alınıyor. Pek çok kişi şansını her yıl denemeye devam ediyor.

Ekonomik kriz ve Türk lirasının değer kaybetmesi yaşanan daralma nedeniyle pek çok kişiyi zorlamaya devam ediyor. Yeni yıla zengin girmek ve yeni bir başlangıç yapmak herkesin en büyük rüyası. Yeni yıl öncesinde Milli Piyango biletleri satışa çıktı. Peki çeyrem, yarım ve tam bilet fiyatları ne kadar?

MİLLİ PİYANGO ÇEYREK, YARIM VE TAM BİLET FİYATLARI

Bu yıl yapılan değerlemeler sonrasında Milli Piyango bileti fiyatları da açıklandı. Çeyrek bilet almak isteyenler 30 lira ödeyecekler. Yarım bilet alıp pastadan alacakları payı biraz daha büyütmek isteyenler için yarım bilet fiyatı 60 lira olarak açıklandı. Pastanın tamamını almak isteyenler için ise Milli Piyango tam bilet fiyatı 120 lira olarak açıklandı.

2022 YILBAŞI İKRAMİYESİ NE KADAR?

2022 Büyük Yılbaşı İkramiye Tutarı Belli Oldu! Tam, Yarım, Çeyrek Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başladı. Yeni yıl öncesinde heyecanlı bekleyiş devam ederken büyük ikramiyenin tutarı merak konusu oldu. Bu süreçte büyük ikramiyenin tutarı 120 milyon lira olarak açıklandı.

Yeni yılda çok para hayali kuran ve hayatını tamamen değiştirmek isteyen milyonlarca vatandaş bulunuyor. Yılbaşı biletleri şimdiden satışa sunuldu. Bilet satın almak isteyenler, milli piyango bileti satan bayilerden satın alabilecekleri gibi milli piyango idaresine ait olan resmi internet sayfasından da satın alabilirler. Bununla birlikte yeni yıla yaklaşırken sokaklarda da pek çok kişi tarafından bilet satışı gerçekleştirilecektir.

Genel Yayın Yönetmeni