2022 Ev Dekorasyonunda Trend Renkler

2022 yılında ev dekorasyonunun trendleri belli oldu. Dekorasyonda hangi renkler tercih edilmeli, 2022 trend dekorasyon renkleri neler? Haberimizde.
2022 Ev Dekorasyonunda Trend Renkler

2022 yılının ev dekorasyonu renk trendleri evini yeniden dekore etmek isteyenler ya da yeni bir eve taşınacak olanlar için merak konusu olmaya devam ediyor. Yeni yılın gelişi modadan dekorasyona pek çok alanda da yenilikleri beraberinde getirdi. Yeni yıl ile yeni renk ve desenler de dekorasyon dünyasına giriş yaptı. Köklü bir değişim ya da küçük sihirli dokunuşlar ile evinin havasını değiştirmek isteyen 2022 ev dekorasyonunda renk trendlerini derledik.

2022 EV DEKORASYONUNDA TREND RENKLER

2022 yılında ev dekorasyonunun en trend renkleri toprak tonları, yanık turuncular, yağ yeşili ve sıcak sarılar olarak karşımıza çıkıyor. Doğanın yansımalarını da barındıran 2022 renk trendleri arasında beyaz, sütlü kahve ve krem tonları da dikkat çekiyor. Canlı ve dinamik bir atmosfer yaratmak isteyenler için de koyu mavi ve griler de dekorasyonda kullanılabilecek trend renklerden.

2022 Ev Dekorasyonunda Trend Renkler

2022 ev dekorasyonu trendlerinde kullanılan renkler doğaya saygı ve özlem temalı olacak. Pandemi sürecinde doğaya duyulan özlem artık ev dekorasyonunda kullanılacak renkler ile son bulacak. 2022 trendlerine zeytinyağı yeşili ve Atlantik mavisi gibi renkler de yön verecek.

RENKLERİN PSİKOLOJİYE VE RUH HALİNE ETKİSİ

Turuncunun zihinsel aktiviteleri olumlu etkilediği biliniyor. 2022 yılında dekorasyonda en fazla göreceğimiz renklerden bir tanesi turuncu. Birbirinden farklı tonları olan turuncuyu ev dekorasyonunuzda kendi zevkinize göre tercih edebilirsiniz. Turuncu tercih edildiği alanda pozitif bir etki yaratacak ve eve farklı bir hava katacaktır. Daha sakin ve dingin bir alana ihtiyaç duyanlar için yeşil renk en çok tercih edilen dekorasyon trendlerinden bir tanesi. Özellikle bej ve krem tonları ile kombin yapılması evinize çok farklı bir atmosfer katacaktır.