2022 Muhtar Maaşlarına Zam! Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Rakamı Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklaması ile muhtar maaşlarına 2022'de zam yapıldığını söyledi. 2022 muhtar maaş zam oranı ve yeni zamlı maaş tutarı da açıklandı.
2022 Muhtar Maaşlarına Zam! Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Rakamı Açıkladı

2022 muhtar maaşlarına zam yapıldığı duyuruldu. Asgari ücret ile çalışan milyonlarca vatandaşın maaşının 4.250 TL'ye yükseltilmesinin ardından memurlara yüzde 30, emeklilere de yüzde 25 oranında maaş zammı uygulanmıştı.

Maaşlara yapılan zamlardan son yararlanan kesim muhtarlar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 muhtar maaşları ile ilgili müjde vererek ödemelerin asgari ücrete çıkarıldığını duyurdu.

2022 MUHTAR MAAŞLARINA ASGARİ ÜCRET AYARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'na katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni dönem politika ve hizmetlere değindi. Bu çerçevede muhtarların çalışma planı hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan maaş zammı ile ilgili yeni kararı açıkladı.

Muhtarların aylıklarının asgari ücretten az olmasına gönlünün razı olmadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhtar maaşlarının asgari ücret seviyesine yani 4.250 TL'ye çıkarıldığını söyledi.