2022 Ocak Konut Kredisi Kampanyaları! En Düşük Faiz Oranı, En Uzun Vade, Taksit Erteleme

Ocak 2022'de en düşük konut kredisi hangi bankada? Bankaların kredi faiz oranları yeni yılda yüzde kaçtan başlıyor? 2022'nin en düşük faiz ve maliyetli konut kredisi kampanyaları neler? Haberimizde..
2022 Ocak Konut Kredisi Kampanyaları! En Düşük Faiz Oranı, En Uzun Vade, Taksit Erteleme

2022 yılına girilmesinin ardından birçok banka yeni dönem kampanyalarını duyurmaya başladılar. Peki bankaların 2022 kampanyaları arasında en düşük faiz oranlı konut kredisi paketi hangi bankada? İşte yeni duyurulan 2022 kampanyaları.

KONUT KREDİSİ İLE EV ALMAK İSTEYENLER İŞTE 2022 KAMPANYALARI

Konut kredisi ile ev almak isteyenler için kamu bankalarının düşük faiz kampanyası bulunurken özel bankaların ise uzun vadeli kredi kampanyaları bulunuyor. Bunların dışında katılım bankalarının ise konut finansman ürünleri var.

Kamu Bankalarının Sıfır Konut Kredisi Kampanyaları

Kamu bankalarından konut kredisi kullanarak ev almak isteyenler için düşük faiz kampanyası bulunuyor. 3 kamu bankası tarafından sunulan sıfır konut kredisinde uzun süredir devam eden yüzde 1.20 paketi bulunuyor. Müşteriler alacakları evin değerinin yüzde 90'ı oranında konut kredisi kullanarak ev alabilirler. 120 ay vade ile kullanılabilece kredi paketinde müşterilere yüzde 1.20 ile kredi sağlanacak.

Kamu Bankalarının İkinci El Konut Kredisi Kampanyaları

İkinci el ev almak isteyenler için ise kamu bankalarının bir başka kampanyası bulunuyor. Diğer bankalara göre daha düşük faizle sağlanan bu kredi kampanyasında müşterilere yüzde .129 aylık faiz oranıyla kredi sağlanıyor. Bir önceki kredi paketinde olduğu gibi müşteriler ikinci el kredi paketinde yüzde 1.29 aylık faizle, 120 ay vadeli ve yüzde 90 limitli konut kredisi kullanarak ev alabilirler.

Katılım Bankalarının Konut Finansmanı

Özel katılım bankalarında 120 ay vadeli konut finansmanı paketleri yüzde 1.83, yüzde 1.99 ve yüzde 2.01 seviyelerinde yer alıyor. Kamu katılım bankalarında ise müşteriler daha düşük oranlardan faydalanabiliyorlar. Ziraat Katılım Bankası 120 ay vadeli konut finansmanı ürününü yüzde 1.53, Vakıf Katılım Bankası ise müşterilerine yüzde 1.42 kar payı ile sunuyor.

Özel Bankaların Konut Kredileri

Özel bankalardan konut kredisi kullanarak ev almak isteyenler için bankaların faiz oranları çok yüksek bantta yer alıyor. Öyle ki özel bankalarda en düşük faiz oranı yüzde 1.75 ile İş Bankası'nda bulunuyor. Faiz oranları çok yüksek olan özel bankalardan ise uzun vade kampanyası devam ediyor. Şekerbank 360 ay, Denizbank 300 ay, Garanti BBVA 240 ay ve QNB Finansbank ise 180 ay vade ile konut kredisi sağlamaktadır.