2022 Yılında Kripto Para Piyasasında Büyük Sürprizler Yaşanabilir! Bitcoin Yüzde 80 Değer Kaybedebilir

Kripto para piyasası hakkında çeşitli dalgalanmalar devam ediyor. Şimdilerde uzmanlar yükseliş beklentisinin ardından gelecek büyük düşüş dalgası hakkında tahminlerde bulunuyorlar. İşte detaylar..
2022 Yılında Kripto Para Piyasasında Büyük Sürprizler Yaşanabilir! Bitcoin Yüzde 80 Değer Kaybedebilir

Kripto para piyasasında dengeler yavaş yavaş yerini bulurken gelecek yıl için bazı manzaralar da netleşmeye başladı. Bitcoin fiyatları konusunda uzman analistlerin gelecek yıla yönelik büyük hedefleri bulunuyor. özellikle lider kripto paranın 100 bin dolar seviyelerine kadar çıkacağı düşünülüyor.

Ancak hala Bitcoin fiyatlarının tahmin edildiği kadar yükselmeyeceği de konuşulanlar arasında yer almaya başladı. Şimdilerde Bitcoin verdiği kayıpları toplamak için harekete geçti. Büyük olasılıkla değerlendirme yapıldığı zaman 50.000 dolar seviyelerine çıkan kripto paranın bu kadar kısa sürede 100 bin dolar seviyelerine çıkması zor bir ihtimal olarak görülüyor.

BİTCOİN YÜZDE 80 DEĞER KAYBEDEBİLİR!

2022 Yılında Kripto Para Piyasasında Büyük Sürprizler Yaşanabilir! Bitcoin Yüzde 80 Değer Kaybedebilir

Son dönemlerde Bitcoin dünyası tarafından sıklıkla takip edilen tahmin modeli PlanB tarafından lider kripto para birimi hakkında yeni bir ilan yayınlandı. Bu ilanın detaylarına bakıldığı zaman yeni dönemde boğa rallisinin bir türlü bitmemesinden dolayı beklentilerin de yükseklerde tutulmasının çok anlamlı olmayacağı düşünülüyor.

Kripto para piyasalarında kışın da beklentilerin aksine oldukça çetin geçeceği düşünülüyor. Bu süreçte Bitcoin fiyatlarının PlanB tahminlerine göre 2022 yılında yüzde 80 oranında düşeceği tahmini yer aldı.

HEMEN UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN!

Bitcoin fiyatlarının bu kadar düşeceği tahmini hemen karamsar bir hava yaratıyor. Bunun üzerine bu tahminin gerçekleşmesi için Bitcoin fiyatının özellikle altı haneli bir rallinin gerçekleşmesinin ardından mümkün olabileceği ifade ediliyor. Bunun anlamı ise Bitcoin fiyatlarının önce diğer tahminlerde olduğu gibi 100 bin dolar ile 288 bin dolar arasında yükseleceği sonrasında hızlı bir düşüş yaşanabileceği tahmin ediliyor.

Yaşanacak hızlı yükselişin ardından yine tahminler dahilinde ortaya çıkan yüzde 80 oranındaki düşüş dalgasının ise piyasalarda deprem etkisi yaratabileceği tahmin ediliyor.

BİTCOİN DÜNYASINDA KORKU SONA ERMEYECEK

Düşünüldüğü zaman yüzde 80 oranındaki bir yükselişin dramatik olabileceği düşünülüyor. Bitcoin fiyatlarının 100 bin dolara yükselmesinin hemen ardından Bitcoin yaşanabilecek yüzde 80’lik düşüş tahmininin yine de piyasada korku ve açgözlülük faktörlerini tamamen yok etmeyeceği de düşünceler arasında yer alıyor.

Genel Yayın Yönetmeni