2022 Yılında Yaratıcı Ev Dekorasyon Fikirleri Renklendi!

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala 2022 yılının dekorasyon trendi de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yeni yılda daha canlı ve parlak renkler öne çıkarken pratik ve ucuz dekorasyon fikirleri geldi!
2022 Yılında Yaratıcı Ev Dekorasyon Fikirleri Renklendi!

Pratik ve renkli ev dekorasyon fikirleri 2022 yılına damga vurmaya hazırlanıyor! Yeni yıla girmeye sayılı günler kala yeni yılın ilk moda sinyalleri de gelmeye başlarken 2022 senesinde canlı renklerin öne çıkacağı, rengarenk bir yılın yaşanması bekleniyor.

Uzun süredir beklenen yeni senenin trend modasında hem pratik hem de ucuz dekorasyon fikirleri öne çıkarken birbirleri ile yakın tonlu ve zıt tonlu ayrımı yapılmaksızın rengarenk tasarımların sık sık kullanımı dikkat çekti. Pandemi nedeni ile evde geçirilen süre uzarken el yapımı dekorasyon ürünleri de bu nedenle öne çıktı.

RENGARENK YAŞAM ALANLARI İLE ENERJİNİZ YÜKSELECEK!

Yeni yıla yenilenerek girmek isteyen, yaşam alanlarında yapacakları küçük dokunuşlar ile yaşam alanlarının enerjisini yükseltmek isteyen kişilere yönelik olarak yeni yılın yeni trend dekorasyon modası da ilan edildi. Bu sene evlerde farklı renklerin harmanlandığı rengarenk bir tarz öne çıkarken özellikle de oturma odalarında ve salonlarında bu senede sıklıkla kullanılan renkli minderler öne çıktı.

2022 Yılında Yaratıcı Ev Dekorasyon Fikirleri Renklendi!

Canlı tek bir rengin yoğun olarak kullanıldığı tek tip renkler ile dekorasyon yapılırken beyaz tonu ile tamamlanan bu tasarımda duvarların da aynı renklerle boyanması dikkat çekti.

2022 Yılında Yaratıcı Ev Dekorasyon Fikirleri Renklendi!

Tek bir alanda birbirinden canlı farklı pek çok rengin aynı anda kullanıldığı tasarımlarda dikkat çekti. Sade mobilyaların renkli oturma grupları ile kombin edildiği yeni tasarımlarda koltukların üzerinde yine renkli kırlentler tamamlayıcı unsur olarak kullanılıyor.