2023 Teslim Ankara Konut Projeleri ve Fiyatları!

Türkiye'de konut fiyatlarının en çok yükseldiği iller arasında yer alan Ankara'da 2023 teslim konut projeleri duyuruldu. Ankara'ya yapılacak yeni konut projeleri ve satış fiyatları!
2023 Teslim Ankara Konut Projeleri ve Fiyatları!

Yükselen konut fiyatları nedeni ile Ankara'da ev sahibi olmak her geçen gün biraz daha zorlaşırken 2023 teslim konut projeleri için fiyatlar da peş peşe gelmeye başladı. Konut fiyatlarına indirim bekleyen kişiler için ne yazık ki bekledikleri indirim müjdesi gelmezken fiyatlardaki yükseliş devam etti.

Ancak müteahhitler konut satışlarını hızlandırmak adına kendi bünyelerinde düşük faizli kredi desteği vermeye başladı. Pek çok projede bankaların konut kredisi faiz oranları rakamlarının daha da altında yer alan uygun oranlarla finansman desteği sağlanacağı ilan edildi.

TUNA PANORAMA KONUT PROJESİ: SIFIR DAİRE FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

2023 teslim Ankara konut projesi arayan kişilerin radarına giren projelerden biri de Tuna Panorama konut projesi olarak öne çıkıyor. Projede enfes bir orman manzarası sunan 2 blokta yükselen geniş ve ferah dubleks daireler de yer alırken toplam 194 daire satışa sunuluyor. Projenin satış fiyatları şirketin satış ofisi tarafından verilirken şu anda geçerli yüzde 10 indirim ve konut kredisi desteği kampanyası bulunuyor.

2023 Teslim Ankara Konut Projeleri ve Fiyatları!

ANKARA'DA VİLLA SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE VİLLA ROSSO PROJESİ!

Pandemi döneminden sonra yoğun rağbet gören villalar üzerine harekete geçen Villa Rosso projesi ile Temelli Gölü ile Millet Bahçesi manzarası ile geniş bahçeli 2+1 - 3+1 ve 4+1 daire tipinde 154 adet villa satışa çıkacak. Konut fiyatları için aylık taksitler 2+1 villa tipinde verilen peşinata göre 1.250 TL 'den başlıyor. Teslim tarihi ise 2023 yılının son çeyreği olarak duyuruldu.

2023 Teslim Ankara Konut Projeleri ve Fiyatları!

METAFOR ANKARA KONUT PROJESİ DAİRE FİYATLARI VE TESLİM TARİHİ!

2023 yılının 4 çeyreğinde teslim edilecek olan Metafor Ankara konut projesi 40 katlı iki rezidans bloğunda yer alacak 618 adet rezidans daire satışa sunuluyor. Ankara'da merkezi konumu ve millet bahçesine olan komşuluğu ile dikkat çeken dev projede dairelerin yanı sıra ofis bloğu, alışveriş merkezi, cadde dükkanları da satışa sunuluyor. Tüm yaşantıyı ayağınıza seren dev proje hem oturmak hem de Ankara'da konut yatırımı yapmak isteyen kişilere hitap ediyor.

2023 Teslim Ankara Konut Projeleri ve Fiyatları!

Bankasız faizsiz taksitle satılan projede peşinde ise yüzde 20 + 5 indirim fırsatı sunuluyor. 12 ay taksitle ödeme yapacaklara ise peşin fiyatına taksit imkanı da bulunuyor.