207.000 TL'ye üst katta 120 m2 apartman dairesi! İş Bankası satıyor

İş Bankası kendisine ait olan daireleri satışa çıkardı. En ucuz konut 207 bin TL'den listede olurken apartman dairesi dışında müstakil ev ilanları da var. Banka ayrıca isteyene ev kredisi de veriyor.
207.000 TL'ye üst katta 120 m2 apartman dairesi! İş Bankası satıyor

İş Bankası'nın konut satış listesi güncellendi. Banka son listesinde yayımladığı gayrimenkul ilanlarında çok farklı özelliklerde çok farklı fiyatlarda taşınmaz satışı yapacağını ilan etti. Toprak yatırımı yapacak olanlar iiçn imarlı arsalar satacak olan bankanın duyurularında tarla ilanları var. Ev almak isteyecekler için apartman dairesi, villa, dubleks konutlar, müstakil evler listede. Bunun dışında İş Bankası kendisine ait olan işyeri ve dükkanları da bu duyurular ile satacaklar.

EV ALACAKLAR İÇİN 207 BİN TL'DEN BAŞLAYAN İLANLAR

Kendi evini almak isteyenler için İş Bankası'nın duyurularını incediğinde en ucuz evin Ağrı, Artvin ve Ankara'da satılacağını gördüler. Apartman dairesi ilanlarında 207 bin TL'den üst katlarda 120 m2 daire satacak olan İş Bankası'nın tablosunda bu fiyatlardan farklı tutarlarda evlerde mümkün.

Türkiye'nin farklı noktalarında ev satışı yapacak olan İş Bankası'nın güncel listesinde yer alan en ucuz evler ile bu evlere dair satış rakamlarını sizlerle paylaşıyoruz. İşte başta Ağrı, Artvin ve Ankara olmak üzere düşük fiyata satılacak olan evlerin listesi.

İş Bankası Satılık Konutlar Liste 1

207.000 TL'ye üst katta 120 m2 apartman dairesi! İş Bankası satıyor

İş Bankası Satılık Konutlar Liste 2

207.000 TL'ye üst katta 120 m2 apartman dairesi! İş Bankası satıyor

İş Bankası Satılık Konutlar Liste 3

207.000 TL'ye üst katta 120 m2 apartman dairesi! İş Bankası satıyor

KONUT KREDİSİ İMKANI DA VAR

İş Bankası'nın satışını yapacağı evlerden almak isteyenler için farklı ilanlara ilgi gösteren ancak toplu parası olmayanlar için bankanın özel bir konut kredisi paketi var. Bankanın standart konut kredisi ürününden farklı olmak üzere sunulan bu pakette vatandaşlar daha ucuz faiz oranlarıyla kredi kullanarak banka konutlarını alabilirler.

İŞ BANKASI'NDAN EV ALMAK İÇİN

İş Bankası'nın satışa çıkardığı konutları almak isteyenler için online ve şahsen başvuru seçenekleri var. Vatandaşlar İş Bankası'nın İntengo sayfasından satılık konutlara dair duyurulara ulaşabilirler. Bu duyurularda konutların bulundukları il ilçe mahalle sokak ada parsel numaraları, konutların yapılış yılı özellikleri, işgal durumu, özel durumları açık bir şekilde bildirilir.

Tüm özelliklerin uygun olması halinde vatandaşlar İş Bankası'nın herhangi bir şubesine giderek konutlar için ihale başvurusu yapacaklarını belirtir ve şubelerden ilk işlemleri tamamlarlar. Daha sonra online olarak teklifler takip edilebilir verilen teklif artırılabilir.