221.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 3+1 Satılık Daireler! Geniş İcralık Konutlar Görücüye Çıktı!

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendisine ait olan banka konutlarını satışa çıkardı. Nisan ayı duyurularında 221.000 TL'den başlayan fiyatlarla konut satışı yapılacağı açıklandı.
221.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 3+1 Satılık Daireler! Geniş İcralık Konutlar Görücüye Çıktı!

Kuveyt Türk, birçok şehirde bulunan ve emsallerine göre oldukça düşük fiyatlarla dikkatleri çeken icralık dairelerini görücüye çıkardı. Konut almak isteyen; fakat el yakan fiyatlar sebebi ile bu hayalini rafa kaldıranlar, Kuveyt Türk’ün yeni modeli sayesinde satın alabilecekleri evleri bir arada bulabilecek.

İcralık konut satışlarında son yıllarda ciddi bir sirkülasyon söz konusu. Bundan birkaç yıl önce bankaların icralık konutlarını ne şekilde sattığından habersiz olanlar, böyle bir piyasanın varlığını bilmediklerinden bu şansı kaçırmaktaydı. Önceki yıllarda ihaleleri genellikle fiziki olarak gerçekleştiren bankalar, teknolojinin de gelişmesi ile beraber kendi gayrimenkul satış sitelerinden ya da anlaşmalı firmalar aracılığı ile icralık konutlarını internet üzerinden de satışa koyuyor. Bu bankalardan biri olan Kuveyt Türk, çok sayıda gayrimenkulün bulunduğu portföyünü gün geçtikçe genişletmeye devam ediyor. Kuveyt Türk, elinde yeteri kadar birikimi bulunmayanlar için oldukça önemli bir fırsat sunmuş oluyor.

5 Dakikada Üye Olun, Satılık İcralık Konutlara Anında Ulaşın

Kuveyt Türk, icralık daireleri kendi web sitesi aracılığı ile ev alma düşüncesinde olanlarla buluşturuyor. İlk defa ev alacakların yanı sıra yatırım amacıyla konut almak isteyenler de Kuveyt Türk’ün icralık konutlarına büyük ilgi göstermekte. Sizlerle paylaşacağımız Kuveyt Türk gayrimenkul satış sitesinde tüm sorularınızın yanıtını bulabileceksiniz.

Gayrimenkullerin sergilendiği Kuveyt Türk satış sitesine 5 dakika içerisinde üye olabilirsiniz. Üye giriş sayfasına tıkladığınızda karşınıza üyelikle alakalı basit bir form çıkacak. Bu formu doldurduktan sonra siz de Kuveyt Türk gayrimenkul satış sayfasına üye olabileceksiniz. Üyelik sonrasında satıştaki dairelerle alakalı daha çok bilgiye erişebilecek ve gerekli şartları sağlamanız halinde teklif iletebileceksiniz. Ana sayfada bulunan satılık dairelerden herhangi birine tıkladığınızda detaylı bilgilerin bulunduğu bölüme geçiş yapabilirsiniz. Bu sayfada satıştaki konutun minimum satış fiyatı, adres bilgisi, oda sayısı, kaçıncı katta olduğu gibi önemli bilgilere erişebileceksiniz.

Kuveyt Türk gayrimenkul satış sitesine ulaşmak için bu linke tıklamanız yeterli. Linke tıkladığınızda bankanın resmi satış sitesine erişeceksiniz. Dilerseniz ilk ekranda yer alan gayrimenkul türü alanından ‘’Mesken’’ seçeneğine tıklayarak konutlara göz atmaya başlayabilirsiniz. Farklı türde bir gayrimenkul arayışındaysanız ilgili ikonlara tıklayarak bu tür ilanlara da ulaşabilirsiniz.