2.250 TL Taksitle İş Bankası'ndan 120 Ay Vadeli Ne Kadar Konut Kredisi Çekilir?

İş bankası konut kredisi kampanyasının maliyetleri merak ediliyor. İş Bankası müşterileri her ay 2.250 TL taksit ödeyerek toplamda ne kadar konut kredisi çekebiliyorlar?
2.250 TL Taksitle İş Bankası'ndan 120 Ay Vadeli Ne Kadar Konut Kredisi Çekilir?

Konut satın almanın yüksek maliyet gerektirdiği bir süreçte bankaların konut kredisi kampanyaları en ince ayrıntısına kadar araştırılıyor. İnsanlar ev satın alabilmek için imkanlarını sonuna kadar zorlarken kriz ortamında ek kaynak temin edilmeden bu satın alma işlemi pek de kolay gerçekleşemeyebiliyor. Bütçelerin daraldığı bir dönemde ev satın almak isteyen vatandaşların sayısında azalma bekleniyordu. Ancak verilere göre insanlar konut fiyatlarının daha da yükseleceğinden endişe ederek ertelenen konut taleplerini devreye sokuyorlar. Bundan dolayı da konut kredilerine büyük bir ilgi gösteriliyor.

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ KAMPANYASININ KOŞULLARI NELERDİR?

Konut kredisi vererek müşterilerinin ev sahibi olmalarını destekleyen bankalardan olan İş Bankası konut kredisi kampanyasına dair koşulları duyurdu. Müşteriler İş Bankası'ndan konut kredisi çekmek istediklerinde bu kredi tutarlarını 120 aya kadar vadelendirebiliyorlar. Bu şekilde 10 yıllık vade imkanı elde eden müşteriler kolay bir şekilde kredi geri ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar. Vade süresinin uzması belirli bir maliyet gerektirse de kredi taksitlerinin da düşüyor olması bir avantaj olarak değerlendirilebiliyor.

İş Bankası müşterileri bankalarına konut kredisi başvurusu yaptıklarında aylık yüzde 1,99 oranlık bir aylık faiz ile karşılaşıyorlar. Piyasa şartlarında konut kredisi için kamu bankaları ile karşılaştırıldığında yüksek bir faiz oranı olmasına rağmen diğer özel bankalardan düşük faiz uygulandığı görülüyor. Bu da İş Bankası müşterilerinin konut kredisine daha ılımlı yaklaşmalarını beraberinde getiriyor.

İş Bankası'ndan konut kredisi çekmek aynı zamanda bankanın verdiği bazı imkanları değerlendirebilme fırsatı elde etmek anlamına geliyor. Ödeme güçlüğü yaşanmaması adına müşterilere kolay ödeme imkanları da sağlanıyor. İş Bankası müşterileri yıllarca devam edecek olan konut kredisi geri ödemelerini ayda bir eşit taksitli, 2 ayd abir eşit taksitli, esnek ödemeli şeklinde planlayabiliyorlar. Tamamen kişiselleştirilebilen ödeme planları ile herkes bütçesine göre bir ödeme takvimi oluşturabiliyor.

2.250 TL TAKSİT ÖDEYEREK İŞ BANKASI'NDAN NE KADAR KONUT KREDİSİ ÇEKİLİR?

2.250 TL Taksitle İş Bankası'ndan 120 Ay Vadeli Ne Kadar Konut Kredisi Çekilir?

İş Bankası'ndan konut kredisi çekecek olan müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,99 kredi faizi uygulanıyor. 120 ay vadeli bir konut kredisinde ayda 2.250 TL taksit ödeyerek İş Bankası'ndan 102.438 TL tutarında konut kredisi çekilebiliyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 270 Bin TL oluyor.