24.000 TL'ye İhtiyacı Olanlara TEB'den Onay! Ay Ay Ödeme Planı

TEB yaz döneminde farklı gereksinimleri için ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere kampanyalı kredi paketiyle 24.000 TL kredi sağlıyor.
24.000 TL'ye İhtiyacı Olanlara TEB'den Onay! Ay Ay Ödeme Planı

TEB yaz dönemi kredi kampanyasını resmi sitesinden duyurdu. "TEB'den Yaz Kredisi Kampanyası" başlığıyla duyurulan kampanya kapsamında özel ödeme kolaylıkları sağlanıyor. Banka müşterisi olan yada banka müşterisi olmak isteyenlere sağlanan kredi paketiyle ödemeler müşterilerin taleplerine göre belirleniyor.

TEB'DEN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Türkiye'nin hemen hemen tüm illerinde banka şubesi bulunan ve çok geniş bir şube ağına sahip olan TEB müşterilerine her alanda hizmet sağlıyor. Bankacılık işlemlerinin yanında banka ayrıca kredi paketleri ile dikkat çekiyor. TEB banka şubeleri üzerinden yapılacak olan kredi başvurularının yanında banka ayrıca dijital platformlar aracılığıyla da kredi başvurularını kabul ediyor. Bu kapsamda yaz döneminde kredi başvurusunda bulunacaklar için yeni bir paket açıklandı.

Yeni kredi paketinde müşterilere esnek ödeme seçenekleri sunuluyor. Faiz oranları ise kişiye özel olarak belirleniyor.

Nakit ihtiyacı olanlar için TEB ihtiyaç kredisi kampanyasında en düşük faiz oranı yüzde 1.59 olarak uygulanıyor. Ayrıca banka müşterilerinin kredi puanlarına göre özel faiz oranları belirliyor. Kredi puanı yüksek olan bankaların güvenilir seviyede kabul ettiği klasmanda yer alan müşteriler en düşük faiz oranı imkanlarınadn faydalanabilecekler. Ancak bankaların güvenilir kabul etmediği müşterilerde tam tersi durum uygulanacak faiz oranları yükselecek. ,

Kredi Özellikleri Neler?

TEB'in yaz dönemi kredi paketinde yer alan ödeme seçenekleri, ödeme fırsatları, kredi limiti ve başvuru işlemlerine dair diğer özellikler de açıklandı.

* Findeks notunuza göre değişen faiz oranlarını ile Şube ve Dijital Kanallardan TEB İhtiyaç Kredisine başvurabilirsiniz.

* Bankadan kredi kullanan müşteriler ödemelerini 3 ay erteleyebilir.

* TEB müşterilerine 30.000 TL'ye kadar hızlı kredi sağlar. Daha yüksek limitli krediler için banka şubesine gidilmesi gerekiyor.

* TEB onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme, faiz oranını değiştirme hakkına sahiptir.

24.000 TL KREDİ ÖDEME PLANI

24.000 TL'ye İhtiyacı Olanlara TEB'den Onay! Ay Ay Ödeme Planı

TEB'in banka şubeleri üzerinden, mobil uygulamasından yada internet bankacılığı işlemlerinden başvuruda bulunarak kredi kullanacaklar için ödeme planını yukarıda paylaştık. 36 ay vade ile 24.000 TL kredi kullanımının aylık ve toplam ödeme planı yukarıda görselde yer aldığı şekildedir.