2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payı Yönetmeliği Değişti

23 Mayıs tarihli Resmi Gazete ile 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payı yönetmeliği değişti.
2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payı Yönetmeliği Değişti

23 Mayıs tarihli Resmi Gazete ile 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payı yönetmeliği değişti. Detaylar haberimizde...

23 Mayıs 2019 tarihli Resmi Gazete ile 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payları ile İlgili Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayımlandı.



Yayımlanan yönetmelik ile beraber 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payları İle İlgili Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğin 3 üncü maddesinde yer alan “Maliye, Bayındırlık ve İmar ve İskan Bakanlıklarının görüşleri alınarak İçişleri” ibaresi “Hazine ve Maliye Bakanlığının görüşü alınarak Çevre ve Şehircilik” olarak; 27 nci maddesinde yer alan “İçişleri” ibaresi “Çevre ve Şehircilik” olarak değiştirildi.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:



2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payları ile İlgili Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik



ADDE 1 – 21/8/1981 tarihli ve 17435 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payları İle İlgili Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğin 3 üncü maddesinde yer alan “Maliye, Bayındırlık ve İmar ve İskan Bakanlıklarının görüşleri alınarak İçişleri” ibaresi “Hazine ve Maliye Bakanlığının görüşü alınarak Çevre ve Şehircilik” olarak; 27 nci maddesinde yer alan “İçişleri” ibaresi “Çevre ve Şehircilik” olarak değiştirilmiştir.



MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.



MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.



2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payı Yönetmeliği Değişti



Emlak365.com