3.000 TL'den 70.000 TL'ye Kadar Limiti Var! 91 Gün Ödemesiz QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank artan masraflar için yeni kredi paketini duyurdu. Banka 3 ay ödeme erteleme imkanıyla yüzde 1.39'dan başlayan faiz oranlarıyla ve 70.000 TL limitle ihtiyaç kredisi sağlayacak.
3.000 TL'den 70.000 TL'ye Kadar Limiti Var! 91 Gün Ödemesiz QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi

Yeni eğitim dönemi öncesinde çok sayıda ailenin eğitim masrafı oluştu. Bunun dışında yaz sonunda farklı nedenlerden dolayı aileler nakit ihtiyaçları duymaya başladılar. Bunların yanında kişisel nedenlerle kredi çekmek isteyenlerin sayısı da arttı.

Eylül ayı öncesinde yaşanan talep artışı sonrasında ise QNB Finansbank kampanya başlattı. Banka resmi sitesinden eylül öncesi kampanyasını duyurdu. İşte nakit ihtiyacı olanlar için açıklanan o rakamlar.

ARTAN MASRAFLARA QNB FİNANSBANK'TAN 3 AY ERTELEMELİ KREDİ PAKETİ

QNB Finansbank kurumsal web sayfası üzerinden yayımladığı duyurusunda, nakit ihtiyaçların tamamı için tüm herkese kredi sağlayacağını açıkladı.

İster banka müşterisi olsun ister banka müşterisi olmasın ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen herkese avantajlardan yararlanabilecek. Kredi olanakları düşük faiz imkanı yanında ödemelerin ertelenmesini de kapsıyor.

Banka kredi kullanacak olanlar için yayımladığı açıklamasında "Hangi bankanın müşterisi olursanız olun ihtiyaçlarınız bizim için önemli. İhtiyaçlar arttığında QNB Finansbank her zaman yanınızda! QNB Finansbank’ın farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığı ihtiyaç kredisi tekliflerinden size en uygun olanı seçerek rahat bir nefes alın" ifadelerini kullandı.

3.000 TL'den 70.000 TL'ye Kadar Limiti Var! 91 Gün Ödemesiz QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi

KREDİ PUANINIZA GÖRE FAİZ ORANI YÜZDE 1.39'DAN BAŞLIYOR

Müşterilerin kredi taleplerinde en önemli husus aylık kredi faiz oranı. Bankadan kredi kullanacaklar eylül ayı öncesinde yüzde 1.39 faiz oranından faydalanabilecekler. Ancak ilan edilen bu oran en düşük faiz oranı olup özel şartı bulunuyor.

QNB Finansbank düşük faizle kredi kullanılabilmesi için müşterilerin kredi risk görünümlerinin çok iyi seviyede olmasını istiyor. Çok güvenilir grupta bulunanlar ilan edilen oranlardan yararlanacaklar. Ancak kredi risk görünümleri riskli, az riskli olanlar daha yüksek faizlerden yararlanacaklar.

İLK 3 AY ÖDEME YAPMAK YOK

Müşteriler ihtiyaç kredisi kullandıklarında ödemelerini erteleyebilirler. Banka 92 günlük yada 3 aylık ödeme erteleme sağlıyor. Müşteriler 1 Eylül itibariyle ihtiyaç kredisi kullanırlarsa Kasım sonunda Aralık başında ödemelerini yapmaya başlayacaklar. Ödeme erteleme imkanından faydalananlar için vade süreci 33 ay olarak hesaplanacak.

10.000 TL İÇİN ÖRNEK ÖDEME PLANI

3.000 TL'den 70.000 TL'ye Kadar Limiti Var! 91 Gün Ödemesiz QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi

Bankanın sunduğu faiz oranları ile 10.000 TL İhtiyaç kredisi kullanılması durumunda ödeme planı tabloda ki gibi olacak. Ödemeler aylık 371 TL taksitle tamamlanacak. 36 ay sonunda ise toplam 13 bin 381 TL ödeme yapılmış olacak.