30.000 TL ve 80.000 TL PTT İhtiyaç Kredisi! Faizleri Yeniledi Duyuruyu Yayımladı

PTT resmi sitesinden yayımladığı kredi işlemleri tablosunda faiz değişimine gitti. PTT ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını yenileyerek müşterilerine sunduğu yeni kredi özelliklerini açıkladı.
30.000 TL ve 80.000 TL PTT İhtiyaç Kredisi! Faizleri Yeniledi Duyuruyu Yayımladı

Nakit ihtiyacı olanlar için PTT kredi başvuruları aralık ayı sonunda da devam ediyor. PTT şubelerinden kredi çekmek isteyecekler için güncel faiz oranlarını açıklayan PTT müşteriler için yeni maliyetleri ilan etti. Emekli müşteriler için ayrı, herkes için ayrı iki paket sunan PTT'nin kredi olanaklarına dair ayrıntılar şöyle.

PTT İHTİYAÇ KREDİSİNDE FAİZ ORANLARI

PTT ihtiyaç kredisi faiz oranları AKtif Bank tarafından belirleniyor. PTT ile Aktif Bank işbirliği kapsamında sunulan kredi paketlerinde iki ayrı seçenek var. Birinci seçenek maaşını PTT üzerinden alan emekliler için olurlen ikinci seçenek ise çalışan işçi memur farketmeden herkes için geçerli. Ancak iki kredi seçeneğinde faiz oranları farklı.

PTT'DEN EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

Maaşını PTT'den alanlar için banka farklı faiz seçenekleri ile kredi sağlayacağını duyurdu. PTT emekli maaş müşterileri için yüzde 1.99 faiz oranıyla başlayan kredi seçenekleri açıkladı. Kurum bu faiz oranının dışında kişiden kişiye değişen yüzde 2.59 ve yüzde 2.79 faiz oranıyla kredi sağladığını açıkladı. Kredi limiti ve uygulanacak masraf ödemelerine ilşkin bir açıklamada bulunan PTT şu bilgileri verdi.

Kredi Tahsis Ücreti kullanılan kredi tutarının binde beşi kadardır.

Kampanya kapsamında sunulan kredide alt limit 1.250 TL, üst limit 80.000 TL'dir

Kredi işlemlerinden 80 yaşına kadar olan ve emekli maaşını PTT'den alan emekliler yararlanabilecektir.

30.000 TL ve 80.000 TL PTT İhtiyaç Kredisi! Faizleri Yeniledi Duyuruyu Yayımladı

HERKES İÇİN PTT KREDİSİ

PTT maaş müşterisi olmayanlara ise kurum herhengi bir şart olmadan kefil gösterme koşulu bulunmadan 30.000 TL'ye ihtiyaç kredisi sağlıyor. Ancak bankanın ilan ettiği kredi faiz oranları ve maliyetler yüksek bantta bulunuyor.

Herkes için geçerli kredi paketi için özellikleri açıklayan PTT "Acil nakit ihtiyacı olanlara Kefilsiz, Şartsız Aktif Bank'tan İhtiyaç Kredisi! Nakit ihtiyaçlarınız için, %2,59'dan başlayan faizlerle 36 ay vade ve 30.000 TL ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz." bilgisini verdi.

30.000 TL ve 80.000 TL PTT İhtiyaç Kredisi! Faizleri Yeniledi Duyuruyu Yayımladı

KREDİ BAŞVURULARI

PTT'den ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler kendilerine en yakın PTT şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunacaklar. PTT şubelerinde görevli personeller anında kredi başvuru işlemleri kapsamında talepleri değerlendirecek. Eğer müşterilerin kredileri onaylanırsa kredi ödemesi hemen şubeden yapılacak.