34.000 TL Değer Belirlendi! Akbank Arsa Alım Satım Yapanlara Yatırımcılara İlan Etti

Akbank banka gayrimenkullerinin satışı kapsamında kendisine ait arsaları satışa çıkardı. Farklı illerde imarlı imarsız arsa satışı yapacak olan banka ilk teklif fiyatlarını da bildirdi.
34.000 TL Değer Belirlendi! Akbank Arsa Alım Satım Yapanlara Yatırımcılara İlan Etti

Arsa alım satımı ile uğraşanlar, yatırım yapanlar için yeni fırsatlar Akbank'tan geldi.

Akbank kendisine ait olan arsaların satışları için duyurularını güncelledi. Farklı illerde yer alan arsa satışları için üst üste ilanlar yayımlayan banka, arsaların arazilerin özelliklerine göre fiyat belirledi.

AKBANK GÜNCEL ARSA SATIŞ DUYURULARI 15-20 EKİM

Akbank tarafından ilan edilen satış duyurularında bakıldığında Ağrı, Edirne, Bursa'dan satış olacağı ilan edildi.

Yayımlanan duyurularda Ağrı için iki arsa, Bursa için 1 duyuru ve Edirne için ise 3 duyuru bulunuyır. En düşük fiytatlı ars astış ilanı Ağrı Tutak'ta yer alan arsa için talep edilen 34.000 TL'lik ilan oldu. Bunun yanınd 150 bin TL'ye de arsa satışı yapacak olan banka ayrıca 11.000.000 TL'te de arsa satışı yapılacağını açıkladı.

İlan edilen fiyat listesinin tamamı şu şekilde;

34.000 TL Değer Belirlendi! Akbank Arsa Alım Satım Yapanlara Yatırımcılara İlan Etti

Yukarıda yer alan satış listesi Akbank'ın resmi sitesinden alındı. Duyuru listesine bankanın web sitesi üzerinden ulaşmak isteyenler Akbank Gayrimenkul Satış web sitesini ziyaret edebilirler.

AKBANK'TAN ARSA NASIL ALINIR?

İlan edilen edilen fiyatlarla arsa almak ve yatırım yapmak isteyenler doğrudan bankaya başvuru yapacaklar.

Akbank müşterileri olan ve internet bankacılığı kullananlar bankanın web sitesi üzerinden işlemleri online gerçekleştirebilecekler. Akbank internet bankacılığı üzerinden ihale için başvuru yapacak olan istekliler, geçici teminat bedeli ödeyip başvurularını tamamlayacaklar. Başvuruların tamamlanmasının ardından arsa için ilan edilen ilk teklif fiyatıyla başvurularını yapacaklar.

Banka müşterisi olmayan yada internet bankacılığından başvuru yapmak istemeyenler başvurularını Akbank şubelerinden başvurularını tamamlayacaklar. Ödemeler ve ilk teklifler banka şubelerinden gerçekleştirilecek işlemler ile tamamlanabilecek. Satış işlemleri de yine banka şubeleri ile tamamlanacak.