3.500 TL Aylık Taksit Öderim Diyenlere Yapı Kredi Bankası Kaç TL Konut Kredisi Veriyor?

Yapı Kredi Bankası'ndan konut kredisi çekmek isteyenler ayda 3.500 TL taksitle ne kadar konut kredisi kullanabileceklerini merak ediyorlar. Yapı Kredi Bankası konut kredisi maliyetleri ne kadardır?
3.500 TL Aylık Taksit Öderim Diyenlere Yapı Kredi Bankası Kaç TL Konut Kredisi Veriyor?

Türkiye'de ev satın almak isteyenler konut kredisi kullanarak bunu gerçekleştiriyorlar. Konut kredisi çekenler birikimlerinin yanına bu kredi tutarlarını ekleyerek ev sahibi oluyorlar. Yapı Kredi Bankası da müşterilerinin ev sahibi olmaları için nakit desteği sağlayan bankalar arasında yer alıyor. Peki Yapı Kredi Bankası konut kredisi kampanyasının şartları nelerdir? Yapı Kredi Bankası müşterileri hangi maliyetlerle konut kredisi çekerek ev sahibi olabiliyorlar.

YAPI KREDİ BANKASI KONUT KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen konut kredisi kampanyasından yararlanarak ev satın almak isteyenler bankalarından 120 aya kadar vade ile konut finansmanı çekebiliyorlar. 10 yıllık uzun vadede geri ödenen konut kredileri ev satın alırken Yapı Kredi Bankası müşterilerinin en büyük yardımcısı oluyor.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere bir yaş sınırlaması uygulanıyor. Banka tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre müşteriler çektikleri konut kredisinin vade sonuna geldiklerinde en fazla 70 yaşında olmalılar. Bu şartı yerine getiremeyen Yapı Kredi Bankası müşterileri daha kısa vadeli konut kredisi kullanma durumunda kalabiliyorlar.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi kullanan müşterilere çeşitli ödeme kolaylıkları da sağlıyor. Buna göre müşteriler taksit ödemelerini kendi tercihleri ile belirlenen ödeme planına göre yapabiliyorlar. Müşteriler bütçelerine uygun bir şekilde ödeme planı hazırlayıp istedikleri dönem ve tutarlarda kredi geri ödemesi gerçekleştirebiliyorlar.

Banka tarafından müşterilere verilen bir diğer imkan da ara ödeme avantajı oluyor. Ara ödeme yapan müşteriler konut kredisi taksitlerinin miktarında azaltma ile karşılaşabiliyorlar.

Öte yandan Yapı Kredi Bankası'ndan konut kredisi çekenlere verilen bir diğer imkan da ortak konut kredisi oluyor. Yatırım yapmak amacıyla ortak bir şekilde konut satın almak isteyenlere Yapı Kredi Bankası da ortak konut kredisi veriyor.İki kişi ortak bir şekild ekonut kredisi çekerek ev sahibi olabiliyorlar.

AYDA 3.500 TL TAKSİTLE YAPI KREDİ BANKASI NE KADAR KONUT KREDİSİ VERİYOR?

3.500 TL Aylık Taksit Öderim Diyenlere Yapı Kredi Bankası Kaç TL Konut Kredisi Veriyor?

Yapı Kredi Bankası tarafından konut kredisi çeken müşterilere aylık yüzde 2,14 kredi faizi uygulanıyor. 120 ay vadeli bir konut kredisinde ayda 3.500 TL taksit ödemesi yapılarak 150 Bin TL konut finansmanı Yapı Kredi Bankası'ndan alınabilir.