35.000 TL'ye Honda Civic, 122.500 TL'ye 3 Oda 1 Salon Ev

3 Aralık Cuma günü itibariyle yayımlanan ihale ilanlarında 35.000 TL'ye Honda Civic araş satışı, 122.500 TL'ye 3 Oda 1 Salon Ev olduğu duyuruldu. Bu ilanların dışında imarlı imarsız arsa satışı da var
35.000 TL'ye Honda Civic, 122.500 TL'ye 3 Oda 1 Salon Ev

Mahkemelerden, vergi dairelerinden yada ilgili diğer kurumlardan satışa çıkarılan duyurular, gayrimenkul almak isteyenlere, aracını yenilemeyi düşününlere farklı fırsatlar sunuyor. İhale ile yapılacak satışlar için hergün yeni duyurular yayımlanırken süresi dolanlar veya satış işlemleri tamamlananlar listeden kaldırılıyor. Haftanın son işlem gününde ise yeni ilanlar geldi.

3 Aralık Cuma günü itibariyle icra kapsamında olan boş veya kullanılmayan gayrimenkullerin satışları yapılacak. Bu gayrimenkullerden yada taşınır mallardan almak isteyenler için güncel fiyat listelerini derledik. İsteyenler kurumların ilan ettiği şekilde önce ihale başvurusunda bulunabilirler ardından ise ihale tarihinde tekliflerini sunarak gayrimenkulü alabilirler.

BU İLANLAR BUGÜN YAYIMLANDI 35.000 TL'YE EV, 122.500 TL EV, İŞYERİ DÜKKAN ARSA ARAZİ

İcra kapsamında yer alan gayrimenkullerden almak isteyenler başvurularını e-ihale sistemi üzerinden tamamlayacaklar.

Vatandaşlar için geliştirilen sisteme üye olanlar, ihale tarihine kadar kurumların satışlar için ilan ettikleri muhammen bedele göre tekliflerini sunacaklar. Teklif verme süreci kurum ilan ettiği tarihe kadar geçerli olacak.

ilan edilen tarihte en yüksek teklifi verenler ise gayrimenkulleri almaya hak kazanacaklar. Gayrimenkul yada araç gibi taşınırları alma hakkı kazananlar daha kurumlar üzerinde ödeme, devir teslim sürecini tamamlayacaklar.

Güncel İlanlar içi Fiyat Listesi

Cuma günü itibariyle yayımlanan ve önümüzdeki hafta başından itibaren ihale başvuruları alınacak gayrimenkul ve araç satış listesinde piyasaya oranla düşük fiyatlar satış ilanları bulunuyor. Araç, arazi, ev, bahçeli ev ve benzeri taşınmazlarda yatırım yapacaklar için o liste şöyle;

35.000 TL'ye Honda Civic, 122.500 TL'ye 3 Oda 1 Salon Ev35.000 TL'ye Honda Civic, 122.500 TL'ye 3 Oda 1 Salon Ev35.000 TL'ye Honda Civic, 122.500 TL'ye 3 Oda 1 Salon Ev

Yukarıda yer alan tabloda ilk olarak satışı yapacak olan kurum adı yer alıyor. İkinci olarak satışı yapılacak olan taşınmaza yada araca dair kısa bir bilgi veriliyor. Ardından vatandaşlar için ihale muhammen bedeli açıklanıyor. Son olarak ise listesinin sonunda ihalenin yapılacağı tarih yer alıyor. Vatandaşlar bu tarihe kadar başvurularını yaparak ihale sürecine katılabilirler.

İHALELER İNTERNETTEN VERİLEBİLİR

Her kurum satışı olacak gayrimenkuller için yapmış oldukları açıklamalarında "İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir." bilgisini veriyor. Vatandaşlar bu açıklama esasına göre tekliflerini sunabilecekler.