3.750 TL Maaşla BİM Personel Arıyor! Kasa, Reyon, Market Elemanı Alınacak

BİM personel alımı yapacak. 1 Ekim'den itibaren başvuruları alacak BİM personellerine kadrolarına göre 3.750 TL maaş sağlıyor. BİM personel alım ilanına ise şartları sağlayan adaylar başvurabilecek.
3.750 TL Maaşla BİM Personel Arıyor! Kasa, Reyon, Market Elemanı Alınacak

BİM ekim ayı personel alım ilanı şirketin resmi hesabından duyuruldu. BİM tarafından yayımlanan duyuruda, personel alımlarının farklı illerde yer alan market zinciri bünyesinde olacağı bildirildi. Bunun dışında personel alımları genel müdürlük birimlerine de çok çeşitli kadrolardan yapılacak.

BİM EKİM 2021 PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLANDI

İş arayanlar için yayımlanan duyuruda çok sayıda market elemanı pozisyonunda alım olacağı ilan edildi.

İlanlar kapsamında çalışanların deneyim ve kadrolarına göre maaş olanakları sunulacak. Aylık ödenecek rakamlar 3.000 TL, 3.500 TL ve 3.750 TL seviyesine kadar çıkabiliyor. Çalışma süreci uzadıkça ödenen rakam artıyor.

Ekim Ayı Açık Kadro Listesi

BİM resmi sitesinden yayımladığı personel alım duyurusunda hem genel müdürlük bünyesi için hem de marketlerde görevlendirmek üzere 10'dan fazla kadroda istihdam sağlanacağını açıkladı. İlan edilen duyuruda yer alan açık kadrolar şunlar;

Depo Mal Kabul Personeli, Sevkiyat Şoförü, Depo Personeli, Taze Gıda Personeli, Kasa Reyon Personeli, Meyve Sebze Personeli, İkram Servis Personeli, Toplama Şef Yardımcısı, Bölge Mağaza Personeli, İşe Alım Asistanı, Et-Şarküteri Personeli, Perakende Satış Elemanı, Satış Elemanı

3.750 TL Maaşla BİM Personel Arıyor! Kasa, Reyon, Market Elemanı Alınacak

BİM PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

BİM Personel alım ilanı firmanın kariyer sayfası üzerinden duyuruluyor. Adaylar öncelikle BİM Kariyer sitesine erişim sağlayacaklar. Burada kendi şehirleri için ilan edilen duyuruları bulacak olan adaylar daha sonra başvurularını elektronik ortamda yapacaklar. BİM personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar için ikinci bir seçenek var.

Kadrosunda eksik olan birimlerine personel alımları için İŞKUR üzerinde de ilan yayımlayan BİM bazı il ve kadrolar için başvuruları İŞKUR üzerinden alıyor.