4.000 TL Maaşı Olanlar Akbank'tan En Fazla Ne Kadar Taşıt Kredisi Çekebilirler?

Yeni bir otomobil satın almak isteyenlere Akbank uygun imkanlarla taşıt kredisi veriyor. Peki 4.000 TL maaşı olan birisi Akbank'tan en fazla ne kadar taşıt kredisi çekebilir?
4.000 TL Maaşı Olanlar Akbank'tan En Fazla Ne Kadar Taşıt Kredisi Çekebilirler?

Otomobil sahibi olmak isteyenlere bankalar tarafından finansman destekleri verilmeye devam ediliyor. Bankalar farklı faiz oranları ile müşterilerine taşıt kredisi vererek onların araç sahibi olmalarını sağlıyorlar. Uygun maliyetli taşıt kredisi arayışında olanlar ise Akbank'ın taşıt kredisi fırsatından yararlanıp makul koşullarda hayallerini ökurdukları otomobillere ulaşabiliyorlar.

AKBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Akbank tarafından müşterilerin hem sıfır kilometre otomobil alımları hem de ikinci el otomobil alımları finanse edilebiliyor. Bu iki şekilde verilen taşıt kredileri ile Akbank müşterilerinin araç sahibi olmaları oldukça kolaylaşıyor. Üstelik çeşitli ödeme fırsatları da kullanılarak müşteriler büyük bir ödeme güçlü içerisine düşmeden otomobil satın alma imkanı elde edebiliyorlar.

AKBANK TAŞIT KREDİSİ VADELERİ

Akbank'tan taşıt kredisi kullanmak isteyen müşteriler azami vade sürelerini merak ediyorlar. Bunun belirlenmesi için satın alınmak istenen otomobilin değerine bakılıyor. Sıfır kilometre araçlarda fatura değeri, ikinci el araçlarda ise kasko değeri baz alınıyor. Değeri 120 Bin TL'nin altın olan otomobiller için kullandırılan taşıt kredisilerinin azami vade süresi 48 ay oluyor. Değeri 120 Bin TL ile 300 Bin TL arasında olan otomobiller için çekilen taşıt kredilerinde azami vade süresi ise 36 ay olarak uygulanıyor. Değeri 300 Bin TL ile 750 Bin TL arasındaki otomobiller için ise taşıt kredisileri en fazla 24 ay vadeli olabiliyor.

AKBANK TAŞIT KREDİSİ FAİZİ YÜZDE KAÇ?

Akbank şu anda bankacılık piyasasında en uygun taşıt kredisi faizi uygulayan bankalar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Akbank'tan taşıt kredisi kullanan müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,53 faiz uygulanıyor. Bu faizle çekilen taşıt kredisi ile müşteriler oldukça makul bir maliyet ile karşılaşarak avantajlı bir şekilde otomobil satın alma işlemini gerçekleştirebiliyorlar.

4.000 TL MAAŞI OLANLAR AKBANK'TAN NE KADAR TAŞIT KREDİSİ ÇEKEBİLİRLER?

4.000 TL Maaşı Olanlar Akbank'tan En Fazla Ne Kadar Taşıt Kredisi Çekebilirler?

Akbank'tan taşıt kredisi kullanmak isteyen müşterilerin bazı şartlara uymaları gerekiyor. Buna göre kullanılan taşıt kredisinin taksit miktarı hane halkı ortalama gelirinin yüzde 50'sinden fazla olamaz. 4.000 TL maaşı olan bir müşteri evde bir başka çalışan olmaması durumunda Akbank'tan taşıt kredisi çektiğinde en fazla 2.000 TL kredi taksiti belirleyebiliyor. Bu hesaplamaya göre ise 48 ay vadeli 63.500 TL taşıt kredisi çeken müşteriler Akbank'a 2.001 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu tutar da bu müşteri için en fazla çekebileceği taşıt kredisi miktarı oluyor.