40.000 TL'ye 2. El İlanları Geldi! ÖTV Fiyat İndiriminin Hemen Ardından Satılık Kamu Araçları

Kamu kurumlarının araç satış ilanlarına Görele Belediyesinin yayımladığı duyuru eklendi. Belediye başkanlığı kendisine ait 2 otomobil ve bir iş aracını satacağını duyurdu.
40.000 TL'ye 2. El İlanları Geldi! ÖTV Fiyat İndiriminin Hemen Ardından Satılık Kamu Araçları

Resmi hizmet aracı olarak kullanılan yada farklı amaçla alınıp belediyeye ait olan kamu araçlarının satışına devam ediliyor. Resmi araç satışı için son duyuru Görele Belediye Başkanlığı'ndan geldi.

GÖRELE BELEDİYESİNDEN ARAÇ SATIŞI

Görele Belediyesi araç satış duyurusunda kendisine ait olan 3 farklı araç olduğunu, söz konusu araçları ihale düzenleyerek satacağını ilan etti. Araçların ihale ile satış işlemlerinin nasıl olacağı hakkında bilgilendirme açıklamasında bulunan belediye tarih ve araçların satış fiyatlarını da açıkladı.

Satış işlemlerine ilişkin belediye başkanlığı "Belediyemize ait ekonomik ömrünü doldurmuş olan aşağıda cins, model ve durumu belirtilen araçlar ile iş makinesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45.maddesine göre (Açık teklif Usulü ile) satılacaktır." açıklamasında bulundu.

Basın açıklamasının devamında ihale işlemlerinin 25 Ağustos tarihinde düzenleneceğini ve ihaleye katılmak isteyenlerin ihale başlangıcına dair başvurularını yapmaları gerektiği bildirildi. İhale işlemleri 25 Ağustos tarihi saat 14.00'de başlayacak.

SATIŞ FİYATLARI

28 RA 119 Plaka nolu, Renault Safrane için belediye başkanlığı 40 bin TL fiyat belirledi. Araç 2000 model. Bunun dışında 28 RE 426 Plaka nolu araç Land Rover marka araç için ise 70 bin TL muhammen bedel belirlendi. Araç 1993 model. Son satış duyurusu ise Komatsu marka iş makinesi için.

40.000 TL'ye 2. El İlanları Geldi! ÖTV Fiyat İndiriminin Hemen Ardından Satılık Kamu Araçları

Araçlar için belirlenen fiyatları uygun bulunan ihaleye katılacaklar. İhale işlemlerine katılmak için ilan edilen muhammen bedel üzerinden geçici teminat bedeli ödemesi yapılacak. Ödemeler en az yüzde 3 oranında olacak.

Ayrıca ihale başvuru işlemlerinde belediyeden şartname alınacak. Görele Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'nden alınacak ihale şartnamesi için 500 TL ücret belirlendi. İhale şartnamesini alanlar aşağıda yer alan başvuru evrakları ile birlikye Görele Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne giderek başvurularını tamamlayacaklar.

İhaleye Katılmak için Gerekli Evraklar

Gerçek kişiler için ilan edilen başvuru evrakları "Nüfus Cüzdanı fotokopisi (TC kimlik numarası) İkametgâh belgesi Şartname alındı belgesi Tüm sayfaları “OKUDUM” yazılarak imzalanmış şartname, Vekil olarak katılması halinde vekaletname. (Aslı) Geçici Teminatın yatırıldığına dair belge." olarak duyuruldu. Tüzel başvurular için ise başvuru evrakları daha farklı. İhale şartnamesinden görülebilir.