40.000 TL'ye Kadar Olan Borçlar Kapatılacak! Vakıfbank'tan Günde 50 TL Kampanyası

Çok sayıda bankaya borcu olanlar için Vakıfbank'tan günde 50 TL'ye toplu borç kapatma kredisi geldi. Banka müşterilerinin 40.000 TL'ye kadar olan borçlarını kapatacak.
40.000 TL'ye Kadar Olan Borçlar Kapatılacak! Vakıfbank'tan Günde 50 TL Kampanyası

Çok sayıda bankaya kredi borçlusu olmak hem yorucu, hem de masraflı bir hâl almakta. Vakıfbank, farklı bankalara kredi borcu olanlar için muazzam bir harekata kalkıştı. Bu avantajlı kampanya sayesinde farklı bankalarda bulunan kredi borçlarınızı Vakıfbank çatısı altında birleştirebileceksiniz. Detayların devamı için haberimizi okumaya devam edin.

Vakıfbank, kredi borçlularına özel yepyeni bir kampanya düzenliyor. Sizin de birçok bankada çok sayıda krediniz varsa ve artık bu kredileri ödemekte zorlanıyorsanız Vakıfbank’ın yeni kredi seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Böylece borçlarınızı tek bir çatı altında toplayıp hem ödemelerinizi daha rahat yapabilir, hem de gereksiz faiz yükünden tamamen kurtulabilirsiniz.

Günde 50 TL Ödemeli 40.000 TL Borç Birleştirme Krediniz Vakıfbank’tan

Günde 50 TL ödeyerek 40.000 TL’ye kadar olan tüm kredi borçlarınızı tek bir bankada birleştirmek istemez misiniz? Bu soruya yanıtınız evet ise en yakın Vakıfbank şubesine uğrayarak borç birleştirme kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu esnasında kapatmak istediğiniz kredilerinize ilişkin bilgileri şube personeline bildirmeniz gerekmekte. Dilerseniz toplam kredi borcunun üzerinde ihtiyaç kredisi çekerek hem diğer bankalara olan borçlarınızı kapatabilir, hem de elinizde kalan para ile birlikte diğer ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

40.000 TL borç birleştirme kredisi çekip bu krediyi 3 yıl vade ile taksitlendirdiğinizde günlük ödemeleriniz yaklaşık 50 TL olacaktır. Bu durumda aylık kredi maliyeti 1.534 TL, toplam kredi ödeme tutarı ise 55.442,92 TL olur. Borçlarınızı 3 yıl boyunca tek bir bankaya ödeyerek gereksiz faiz yükünden kurtulabilirsiniz. Kapatmak istediğiniz kredi sayısı ne kadar fazla ise kurtulacağınız faiz yükü de o kadar artmış olacaktır.

Diğer bankalara olan kredi borcunuz 40.000 TL’yi buluyorsa ve ek olarak nakit ihtiyacınız varsa 40.000 TL yerine 45.000 TL kredi kullanabilir, böylece kalan tutar ile ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Bu durumda kredi taksitleriniz 1.726 TL’ye, toplam ödemeniz de 62.373,29 TL’ye çıkmış olacaktır.

Çok sayıda bankaya kredi borcunuz varsa ya da Vakıfbank dışındaki bir bankadan farklı zamanlarda çok sayıda kredi çektiyseniz online başvuru kanallarından yapacağınız kredi başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir. Bu durumda mobil ve internet üzerinden başvuru yapmak yerine Vakıfbank şubelerine gitmeyi tercih edebilirsiniz. Diğer kredilerinizi kapatacağınızı beyan etmeniz halinde kredi tutarının bir kısmı ilgili bankalara kredi kapama tutarına göre gönderilecektir. Bu durumda diğer bankalardaki kredileriniz kapatılır ve yalnızca Vakıfbank’a borçlu olursunuz. Tek bir yere borçlu kalacağınız için ödemelerinizi çok daha düzenli bir şekilde yapabilirsiniz. Bu durumda kredi notunuz da gözle görülür bir şekilde yükselecektir.