4.107 TL Taksitle 250 Bin TL Konut Kredisi Desteği Vakıfbank'ta!

Konut kredisi kullanmak için Vakıfbank'ın kredi maliyetleri en çok araştırılan kredi kampanyalarından birisi oldu. Peki Vakıfbank yüzde kaç faizle konut kredisi veriyor?
4.107 TL Taksitle 250 Bin TL Konut Kredisi Desteği Vakıfbank'ta!

Türkiye'de yükselen ev fiyatları karşısında bir çare arayan vatandaşların yolları bankaların konut kredisi kampanyaları ile kesişmeye devam ediyor. Bankalardan konut kredisi çeken vatandaşlar yüksek fiyata karşı bir finansal çözümü devreye sokabiliyorlar. Bu şekilde ev sahibi olmanın mümkün olabilmesi nedeniyle kredi ev satışlarında son dönemlerde bir artış gözlemleniyor.

KONUT KREDİSİ ÇEKMEK NEDEN AVANTAJLI?

Şu anda ekonomik gelişmeler çerçevesinde uzmanlar konut kredisi çekmenin oldukça avantajlı olduğu yorumunu yapıyorlar. Konut kredisi faizlerinin enflasyon ile arasında büyük bir makas olduğu tespitinde bulunan uzmanlar çekilen konut kredisinin taksitinin enflasyon karşısında eriyeceği ve bundan dolayı da ödenebilir hale geleceği değerlendirmesini yapıyorlar. Bundan dolayı konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak genel bir eğilim haline dönüştü. Ancak bu finansal tespit konut kredisi taksiti ödeyecek mali güçleri olanlarla sınırlı kalıyor.

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

Konut kredisi kampanyası ile dikkatm çekenj bankaların başında Vakıfbank geliyor. Vakıfbank tarafından müşterilere ev sahibi olmaları için ihtiyaç duydukları finansman desteği oldukça makul koşullarda veriliyor. Bu imkanı değerlendirenler konut sahibi olma yolunda önlerindeki çok büyük bir engeli oldukça rahat bir şekilde aşabiliyorlar.

Vakıfbank müşterileri 120 aya kadar vade ile konut kredisi çekebiliyorlar. Bu uzun vade konut kredisi özelinde avantaja dönüşebiliyor. Ev sahibi olmak isteyen ama konut kredisi taksitlerini yüksek bulanlar uzun vade seçeneğini kullanıp düşük taksitlerle kredi borçlarını geriye ödeyebiliyorlar. Ancak 120 ay vadeli bir konut kredisinin faiz maliyeti ile 60 ay vadeli bir konut kredisinin faiz maliyeti arasında büyük bir fark var. Uzun vadeli konut kredisi çekenler bu faiz maliyetini de göze alıyorlar.

Konut kredisi kullanan Vakıfbank müşterilerine sağlanan bir imkan da ödeme kolaylıkları oluyor. Bu kapsamda müşteriler aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli ve serbest ödemeli şeklindeki ödeme planlarından birisini tercih ediyorlar.

250 BİN TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

4.107 TL Taksitle 250 Bin TL Konut Kredisi Desteği Vakıfbank'ta!

Vakıfbank'tan konut kredisi kullanan müşterilere aylık yüzde 1,29 oranında kredi faizi uygulanıyor. 120 ay vadeli 250 Bin TL konut kredisi çekenler bankaya aylık 4.107 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 492.860 TL oluyor.

Emlak365.com