42.500 TL'ye Taksitle Prefabrik Ev! İsteyene Bahçeli Tek Katlı İsteyene Havuzlu Çift Katlı

Prefabrik ev almak isteyenler için piyasada firmaların sunduğu fiyatları tek tek toparladık. Birden farklı seçeneğin yer aldığı duyurularda 42.500 TL'ye prefabrik ev almak mümkün.
42.500 TL'ye Taksitle Prefabrik Ev! İsteyene Bahçeli Tek Katlı İsteyene Havuzlu Çift Katlı

Prefabrik evlere olan ilgi uzun süredir üst sıralarda. Bahçesi olan, arsa ve arazisi bulunan vatandaşlar yada birikimi olup bahçeli ev almak isteyenler en uygun maliyetle ev almanın planlamasını yapıyorlar. Prefabrik ev taleplerinde ise ilk sırada konutlar için belirlenen fiyatlar geliyor. Peki prefabrik evler kaç TL fiyatla alınır?

PREFABRİK EVLER 42.500 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA EVİNİZİ DİKİN

Prefabrik evlere dair yapmış olduğumuz değerlendirmelerde ev fiyatlarının firmadan firmaya değiştiğini bildirmiştik.

Ev alımı yapacak olan vatandaşlar için güncel ev fiyatlarını belirleyen en temel malzeme kalitesi ve kullanımı. Fazla malzeme kullanımı evin fiyatını katlarken tercih edilecek malzeme türü de fiyatların değişmesine neden olacak.

Farklı özelliklere sahip farklı kalitelerde ki ürünler aynı büyüklükteki prefabrik evlerin fiyatların değişmesine neden olacak. Ayrıca evlerin bir katlı olması ile iki katlı olması durumunda fiyatlar tamemen değişecek.

EN UCUZ PREFABRİK EVLER

En ucuz prefabrik evler metrekaresi düşük olan ve tek katlı olan evlerdir. Bir örnek vermek gerekirse Sahibinden'de yer alan bir ilanda 40 metrakare büyüklükte olan 1 WC 1 Mutfağı bulunan bir prefabrik ev 42.500 TL'ye satılıyor.

Bir başka örnekte ise 60 metrekare büyüklükte olan ve 1+1 tipinde tek katlı bir prefabrik ev için 60.000 TL kampanyalı fiyat belirlendi.

Daha büyük olmasını isteyenler, evlerin iki katlı olmasını isteyenler yada oda sayısını diğer kullanım alanlarını kendi belirlemek isteyenler için farklı seçenekleri bir araya getirdik.

FARKLI ÖZELLİKLERDE PREFABRİK EVLERİN FİYATLARI

42.500 TL'ye Taksitle Prefabrik Ev! İsteyene Bahçeli Tek Katlı İsteyene Havuzlu Çift Katlı42.500 TL'ye Taksitle Prefabrik Ev! İsteyene Bahçeli Tek Katlı İsteyene Havuzlu Çift Katlı

(Yukarıda yer alan görseller ve satış ilanlarına dair bilgiler Sahibinden sitesinden alınmıştır. Fiyatlar satıcılarla iletişime geçildiğinde daha da inebilir. )

İlan edilen prefabrik ev alımları dışında ayrıca ikinci el ilanlarda bulunmakta. 2. el prefabrik ev alımlarında fiyatlar çok daha uygun olurken bu süreçte dikkat edilmesi gereken hususlar bulunuyor.

TAKSİTLİ PREFABRİK EV NASIL ALINIR?

Prefabrik ev almak isteyenler ancak toplu parası olmayanlar kredi yada finansman kullanarak ev alabilirler. Albara Türk Katılım Bankası prefabrik ev alımlarına 36 ay vadeli finansman sağlıyor. Bankalar müşterilerin talepleri doğrultusunda ev alımlarına özel yüksek limitli prefabrik ev kredisi sağlayabiliyorlar.